Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σταφύλι για γερή καρδιά, συκώτι και νεφρά
08-biologiko-stafili
 
Οι πολυφαινόλες προστατεύουν καρδιά, συκώτι, νεφρά...
 
Σε έρευνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο Πειραματικής Βιολογίας στη Βοστόνη βρέθηκε ότι οι πολυφαινόλες του σταφυλιού έχουν προστατευτικές ιδιότητες που προστατεύουν ζωτικά όργανα όπως το συκώτι, η καρδιά και τα νεφρά.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση στο neadiatrofis.gr το μεταβολικό σύνδρομο αποτελεί μία νόσο με κύρια χαρακτηριστικά της το υψηλό σάκχαρο, την υψηλή πίεση και τα υψηλά λιπίδια αίματος (τριγλυκερίδια, χοληστερόλη), καθώς επίσης και την εναπόθεση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
 
 
organic-life
 
 
Σε ποντίκια με αυτά τα χαρακτηριστικά δόθηκε ένα μείγμα άσπρων και κόκκινων σταφυλιών για 90 ημέρες.
 
Μετά το πέρας των 90 ημερών οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια που είχαν το μείγμα σταφυλιών στη δίαιτά τους είχαν χαμηλά επίπεδα σε ουσίες που λέγονται δείκτες φλεγμονής στο σώμα τους και υψηλά επίπεδα σε άλλες που αποτελούν δείκτες αντιοξειδωτικής προστασίας, σε σχέση με άλλα που δεν τους δόθηκαν σταφύλια.
 
Mε άλλα λόγια τα σταφύλια μείωσαν τη φλεγμονή και αύξησαν την αντιοξειδωτική προστασία, γεγονότα προστατευτικά για τα ζωτικά όργανα όσων πάσχουν από μεταβολικό σύνδρομο.
 
balloon-tsantes
 
Σημ. organic Από την αρχαιότητα ακόμα, ήταν διαδεδομένη η σταφυλοθεραπεία η οποία εφαρμόζεται ακόμα και σήμερα με ευεργετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό.
 
Καλό θα ήταν να προτιμάτε το βιολογικό σταφύλι, το οποίο είναι απαλλαγμένο από χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.
 
Στην αγορά θα βρείτε ακόμη και βιολογικούς χυμούς από σταφύλι, οι οποίοι εκτός από εύγευστοι είναι και υγιεινοί.
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.