Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μια μαγική συνταγή για να φύγουν οι ραγάδες
16-ragades
 
Οι ραγάδες είναι γραμμές που σχηματίζονται όταν το δέρμα μας απλώνει γρήγορα, είτε είναι από την εγκυμοσύνη, είτε από απότομη απώλεια ή αύξηση βάρους, έντονη σωματική δραστηριότητα, ή ταχεία ανάπτυξη.
 
Είναι μια μορφή ουλών στο δέρμα, οι οποίες είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να ακολουθήσετε με θεαματικά αποτελέσματα. Παρασκευάστε την παρακάτω κρέμα και πείτε αντίο στο αντιαισθητικό πρόβλημα που προκαλούν αυτές.
 
organic-life
 
Υλικά:
 
1/2 Βούτυρο Κακάο:
1/4 Έλαιο φύτρου σίτου:
1/4 Αμυγδαλέλαιο:
 
Τρόπος Παρασκευής: 
Τοποθετήστε πρώτο το βούτυρο κακάο μέσα στο μπουκάλι και στη συνέχεια προσθέστε το αμυγδαλέλαιο και το έλαιο φύτρου σιταριού.
 
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε κάποια αιθέρια έλαια για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα και το άρωμα. Η γαλλική λεβάντα, είναι ιδανική αφού η μυρωδιά της δεν είναι μόνο ευχάριστη, αλλά και χαλαρωτική.
 
Ανακινήστε καλά και η κρέμα είναι έτοιμη. Χρησιμοποιήστε την δυο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το ντους, όταν το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό. 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.