Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εχετε ημικρανίες και αδυναμία ; Καταναλώστε αλάτι
16-alati
 
Το κοινό αλάτι, αλλά ακόμα πιο καλά το αλάτι Ιμαλαΐων, συμβάλει στη μείωση των πόνων από τις ημικρανίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, εξισορροπεί τα επίπεδα σεροτονίνης στο αίμα, αποκαθιστά την αλκαλική και ηλεκτρολυτική ισορροπία του σώματος και πολλά άλλα.
 
Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το whydontyoutrythis.com, το οποίο τονίζει πως καλό θα είναι να χρησιμοποιηθεί καλής ποιότητας αλάτι, ενω προετείνει ως ιδανικό το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, το οποίο δε έχει και τις παρενέργειες του θαλασσινού.
 
 
24-organic-life
 
Το συγκεκριμένο αλάτι, μερικές φορές παρουσιάζεται σε ένα κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.
 
Η χημική σύνθεση του άλατος Ιμαλαΐων περιλαμβάνει 95-96% χλωριούχο νάτριο, μολυσμένο με 2-3% και μικρές ποσότητες από δέκα άλλα ορυκτά. Το ροζ χρώμα οφείλεται στο οξείδιο του σιδήρου.
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.