Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μεγάλα τα οφέλη για την καρδιά, αλλά και κατά του διαβήτη, ακόμα και η μικρή απώλεια βάρους
02-kardia 
 
Οσοι υπέρβαροι χάνουν ακόμα και λίγα κιλά, χαρίζουν μεγάλα οφέλη στην καρδιά τους σύμφωνα με έρευνα.
 
Σύμφωνα με την επιθεώρηση «Cell Metabolism», ακόμα και το 5% του σωματικού βάρους τους, εάν απολέσουν, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως καρδιοπάθειας και τύπου 2 διαβήτη.
 
organic-life
 
 
Στην έρευνα μετείχαν 40 παχύσαρκοι εθελοντές, οι οποίοι έπρεπε είτε να διατηρήσουν αναλλοίωτο το βάρος τους είτε να κάνουν δίαιτα με στόχο να το μειώσουν αρχικά κατά 5% και εν συνεχεία κατά 10% και 15%.
 
Κατά την έναρξη και σε όλα τα επόμενα στάδια της μελέτης, οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε σειρά εξετάσεων.
 
Η απώλεια του 5% του αρχικού βάρους μείωσε έως και 11% τα επίπεδα του σωματικού λίπους, βελτίωσε την ηπατική και μυϊκή ευαισθησία στην ινσουλίνη και βελτίωσε την παγκρεατική λειτουργία των εθελοντών.
 
balloon-tsantes
 
 
Επιπλέον, μείωσε έως και 19% το λίπος στην κοιλιά, 30% τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ενώ μειώσεις υπήρξαν και στις τιμές του σακχάρου, της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού παλμού των εθελοντών.
 
Η περαιτέρω απώλεια βάρους ενίσχυσε τα προαναφερθέντα οφέλη, ενώ οδήγησε και σε σημαντική μείωση των επιπέδων της φλεγμονής στο σώμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.