Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μεγάλα τα οφέλη για την καρδιά, αλλά και κατά του διαβήτη, ακόμα και η μικρή απώλεια βάρους
02-kardia 
 
Οσοι υπέρβαροι χάνουν ακόμα και λίγα κιλά, χαρίζουν μεγάλα οφέλη στην καρδιά τους σύμφωνα με έρευνα.
 
Σύμφωνα με την επιθεώρηση «Cell Metabolism», ακόμα και το 5% του σωματικού βάρους τους, εάν απολέσουν, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο αναπτύξεως καρδιοπάθειας και τύπου 2 διαβήτη.
 
organic-life
 
 
Στην έρευνα μετείχαν 40 παχύσαρκοι εθελοντές, οι οποίοι έπρεπε είτε να διατηρήσουν αναλλοίωτο το βάρος τους είτε να κάνουν δίαιτα με στόχο να το μειώσουν αρχικά κατά 5% και εν συνεχεία κατά 10% και 15%.
 
Κατά την έναρξη και σε όλα τα επόμενα στάδια της μελέτης, οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε σειρά εξετάσεων.
 
Η απώλεια του 5% του αρχικού βάρους μείωσε έως και 11% τα επίπεδα του σωματικού λίπους, βελτίωσε την ηπατική και μυϊκή ευαισθησία στην ινσουλίνη και βελτίωσε την παγκρεατική λειτουργία των εθελοντών.
 
balloon-tsantes
 
 
Επιπλέον, μείωσε έως και 19% το λίπος στην κοιλιά, 30% τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ενώ μειώσεις υπήρξαν και στις τιμές του σακχάρου, της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού παλμού των εθελοντών.
 
Η περαιτέρω απώλεια βάρους ενίσχυσε τα προαναφερθέντα οφέλη, ενώ οδήγησε και σε σημαντική μείωση των επιπέδων της φλεγμονής στο σώμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.