Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι ξανθιές είναι εξυπνότερες σύμφωνα με επιστημονική έρευνα
23-ksanthies 
 
Ξέχνα ότι ήξερες για τις ξανθιές, όσον αφορά στην εξυπνάδα τους. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι ξανθιές έχουν υψηλότερο δείκτη ευφυΐας.

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε όταν ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, ανέλυσαν τις επιδόσεις στα τεστ νοημοσύνης 11.000 φυσικών ξανθιών, σε σύγκριση με αντίστοιχα που έγιναν σε καστανές, μαυρομάλλες και κοκκινομάλες.
 
 
organic-life
 

Η μέση βαθμολογία της ξανθιάς ήταν 103,2 της καστανομάλλας 102,7 της κοκκινομάλλας 101,2 και της μαυρομάλλας 100,5.
 
Σε ό, τι αφορά τους ξανθούς, οι επιδόσεις στους στα τεστ δεν διέφεραν ιδιαίτερα από εκείνες ανδρών με μαλλιά άλλου χρώματος.
 
 
 

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζει Ζαγκόρσκι δήλωσε:  «Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι οι ξανθιές είναι πιο έξυπνες, αλλά σίγουρα δεν είναι πιο χαζές», πρόσθεσε και τόνισε ότι, αν τελικά έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα οι ξανθιές, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι, σύμφωνα με την μελέτη, φαίνεται να μεγαλώνουν συχνότερα σε οικογένειες που τους δίνουν περισσότερα ερεθίσματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 3,5% των ξανθιών που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι τα ξανθό ήταν το φυσικό τους, χωρίς να είναι στην πραγματικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.