Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απίστευτο. Για χρηματισμό συνελήφθη γιατρός στο ΚΑΤ
20-fakelaki 
Απίστευτο. Με τη γίδα στη πλάτη ή μάλλον πιο σωστά, με την προκαταβολή των 500,00 € στην τσέπη, συνελήφθη χειρουργός στο ΚΑΤ, από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Φυσικά, το απίστευτο δεν παέι στο ότι εντοπίστηκε γιατρός με φακελάκι, αλλά στο ότι συνελήφθη !!! Οποιος έχει περάσει έστω και από έξω από δημόσιο νοσοκομείο, γνωρίζει καλά για την αλητεία των χειρουργών γιατρών.
 
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός της ορθοπεδικής κλινικής, απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από ασθενή, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.
 
Σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο ο ορθοπεδικός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500,00 €, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
 
 
24-organic-life
 
 
Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
 
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος: «Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 20/09/2017, συνελήφθη ιατρός Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε αυτόφωρη διαδικασία για παθητική δωροδοκία».
 
Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.