Διαφήμιση
Διαφήμιση
Έληξε το γάλα ; Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις
30-gala 
Συμβαίνει και στα… καλύτερα σπίτια και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Να ξεχάσουμε το γάλα στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να λήξει.
 
Πριν βιαστείτε να το πετάξετε, καλό θα είναι να διαβάσετε τις παρακάτω εναλλακτικές χρήσεις:
 
Δημιουργήστε μάσκα προσώπου
Το γάλα κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και της δίνει ένα πιο ζωντανό χρώμα. Απλώστε ληγμένο γάλα στο πρόσωπό σας με λίγο βαμβάκι, αφήστε το να δράσει 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε αρχικά με γάλα και στη συνέχεια με νερό.
 
24-organic-life
 
Μαγειρέψτε
Το ελαφρώς ληγμένο γάλα, δηλαδή 1-2 μέρες μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική. Μόλις βράσει, δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην υγεία μας.
 
Γυαλίστε τα ασημικά
Για να καθαρίσετε τα ασημικά σας μπορείτε να γεμίσετε ένα μπολ με γάλα και να βουτήξετε μέσα σε αυτό τα ασημικά σας. Αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά ξεπλύντε τα. Τα ασημικά σας θα λάμψουν!
 
Αντί για λίπασμα
Για να δείτε τις τριανταφυλλιές σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και να ανθίζουν ακόμα περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γάλα
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.