Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με 3D εκτυπωμένο χέρι έδωσε την εναρκτήρια μπαλιά 7χρονη σε αγώνα μπέιζμπολ
31-xeri 
 
Η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης, χρόνο με το χρόνο ολοένα και βελτιώνεται, βρίσκοντας μάλιστα εφαρμογή και στον ιατρικό κλάδο, όπως στη δημιουργία προσθετικών μελών, με χαμηλό μάλιστα κόστος.
 
Ετσι λοιπόν, σε μια συμβολικού χαρακτήρα ενέργεια, την εναρκτήρια μπαλιά στον τέταρτο αγώνα μπέιζμπολ του World Series 2017, έριξε ένα κορίτσι επτά ετών, με τη βοήθεια ενός τρισδιάστατα εκτυπωμένου προσθετικού χεριού το οποίο δημιούργησε ειδικά για εκείνη ομάδα ερευνητών του πανεπιστημίου της Νεβάδα.

24-organic-life
 
Η επτάχρονη Χέιλι Ντόουσον γεννήθηκε έχοντας τρία λιγότερα δάχτυλα στο δεξί της χέρι, ωστόσο χάρη σε μία επαναστατική «open source 3D τεχνική» χαμηλού σχετικά κόστους, είδε την καθημερινότητα της να βελτιώνεται και να δίνει ελπίδα σε χιλιάδες ΑΜΕΑ
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.