Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πιείτε τεκίλα για γερά οστά. Ευεργετική και στην οστεοπόρωση
08-tequila 
Η τεκίλα έχει ευεργετικές δράσεις στην υγεία των οστών, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως βελτιώνει την απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου από το σώμα μας, λόγω των ιδιοτήτων της μπλε αγαύης.
 
Σύμφωνα με το Science Daily, η μελέτη έγινε στο Center for Research and Advanced Studies (Cinvestav) του Μεξικού από τη δρ Mercedes López, η οποία δήλωσε πως «η κατανάλωση των γλυκαντικών που περιέχονται στην αγαύη, σε συνδυασμό με επαρκή εντερικά μικρόβια, προωθούν τη δημιουργία νέου οστού, ακόμα και με την παρουσία οστεοπόρωσης».

24-organic-life
 
Η έρευνα έδειξε ότι τα ποντίκια που τρέφονταν με τα γλυκαντικά συστατικά του χυμού της αγαύης παρήγαν 50% περισσότερη οστεοκαλσίνη, την πρωτεΐνη που συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της μυϊκής μάζας.
 
Οι ειδικοί προειδοποιούν πάντως πως το να πίνεις σφηνάκια τεκίλας δεν είναι το ίδιο πράγμα με τη βρώση των γλυκαντικών της αγαύης κατευθείαν από το φυτό.
 
Μη βιαστείτε όμως να το ρίξετε στο ποτό, αφού δεν είναι ακόμα γνωστό για το τι ποσοστό των ευεργετικών ιδιοτήτων της αγαύης παραμένουν στην τεκίλα, μετά τη ζύμωση και την απόσταξη.
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα νέα Υγείας...

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.