Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα 2/3 των ασθενών, έχει διαχειριστεί ασθένεια από συμβουλές στο internet
07-astheneia 
 
Ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνεις όταν αρρωσταίνεις ; Μπαίνεις στο internet και googl-άρεις τα συμπτώματα. Σωστά ; Ε λοιπόν μάθε πως υπάρχουν και χειρότερα.
 
Τα 2/3 των Βρετανών έχει όχι μόνον ψάξει, αλλά έχει κάνει διάγνωση και έχει διαχειριστεί κάποια αρρώστια με τη βοήθεια του web, μετατρέποντας την οθόνη σε... γιατρό.
 
Βέβαια θα μου πεις, καλημέρα λες σε γιατρό και έχει ελαφρώσει η τσέπη σου κατά 50,00 €. Εάν τολμήσεις να ζητήσεις απόδειξη, στην περίπτωση που δε σε σφάξει στο γόνατο με κανα νυστέρι, θα σε χρεώσει 40,00 – 50,00 € για το φπα ( εδώ να σε ενημερώσουμε, πως οι ιατρικές υπηρεσίες, δεν επιβαρύνονται με φπα, αλλά δεν πειράζει, κάπως πρέπει και αυτοί να δικαιολογήσουν την αφαίμαξη )

24-organic-life
 
Αρκετά όμως με την Ελλάδα, πάμε να δούμε τί γίνεται στη Βρετανία
Οι Βρετανοί απάντησαν στη μεγάλη έρευνα λέγοντας πως μπορούν να νικήσουν τα 2/3 των παθήσεων μόνοι, καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μην ξέρει η Google.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Future You, που παρήγγειλε την έρευνα, είπε πως η μόδα δεν είναι καινούρια, καθώς παλαιότερα οι άνθρωποι κατέφευγαν σε παραδοσιακά γιατροσόφια.
 
«Γιατρούς του πληκτρολογίου» τους αποκαλούν οι ερευνητές, για τους οποίους μας λένε μάλιστα πως όταν τελικά καταφύγουν στον γιατρό τους, θα τον ενημερώσουν όλο καμάρι για τη μικρή έρευνα που έκαναν στο ίντερνετ. Είναι σαν να θέλουν απλώς μια δεύτερη γνώμη!

Ακόμα κι έτσι όμως, οι 2 στους 5 δεν θα αναζητήσουν ιατρική βοήθεια για κανέναν λόγο, την ίδια ώρα που το 78% θα ψάξει για κατάλληλα φάρμακα στο ίντερνετ για απλές αρρώστιες, όπως το κοινό κρυολόγημα.
 
Το 1/4 θα περιμένει τα συμπτώματα να καταλαγιάσουν και μόλις 1 στους 5 θα απευθυνθεί τελικά στον γιατρό αν η πάθησή του επιμείνει. Αυτό μας λέει η έρευνα που έγινε σε 2.000 Βρετανούς από την One Poll, βρίσκοντας αντίστοιχα νούμερα και για τους οδοντογιατρούς.
 
Μόνο ο πόνος στο στήθος φαίνεται πως κινητοποιεί τους Βρετανούς να πεταχτούν μέχρι τον καρδιολόγο, καθώς εκεί τα πράγματα λογίζονται σοβαρά…
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.