Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα πλαστικά που σκοπεύει να καταργήσει η Ε.Ε
26-plastika 
 
Στο πλαίσιο της μείωσης του πλαστικού στην καθημερινότητα μας και της προστασίας του περιβάλλοντος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει μετά την πλαστική σακούλα και τα πλαστικά καλαμάκια, που τείνουν να απαγορευτούν, να προχωρήσει και σε άλλα προϊόντα.
 
Η Κομισιόν σκοπεύει να προτείνει την απαγόρευση για τα μίας χρήσης επιτραπέζια σκεύη από πλαστικό και αναμένεται να ανακοινώσει την έκθεσή της τις επόμενες μέρες.
 
Τα καλαμάκια ή τα μαχαιροπήρουνα από πλαστικό μπορεί να απαγορευτούν. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην Ελλάδα με τα πλαστικά καλαμάκια, ενώ ήδη χρεώνονται οι πλαστικές σακούλες για να περιοριστεί η χρήση τους
 
24-organic-life
 
Σύμφωνα με τα νέα σχέδια, το 2030 θα διατίθενται πλέον μόνο ανακυκλώσιμες πλαστικές συσκευασίες στην αγορά της ΕΕ, η κατανάλωση πλαστικών προϊόντων μίας χρήσης θα μειωθεί και η άσκοπη μικροπλαστικών θα περιοριστεί.
 
Κάθε χρόνο, οι Ευρωπαίοι παράγουν 25 εκατομμύρια τόνους πλαστικών απορριμμάτων και λιγότερο από το 30% αυτών προωθείται για ανακύκλωση.
 
Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πλαστικά υλικά αποτελούν το 85% των απορριμμάτων στις παραλίες.
 
Πλαστικά υλικά καταλήγουν ακόμα και στο πιάτο μας αλλά και στους πνεύμονές μας. μάλιστα, τα μικροπλαστικά που περιέχονται στον αέρα, στο νερό και στα τρόφιμα έχουν άγνωστες επιπτώσεις στην υγεία μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.