Διαφήμιση
Διαφήμιση
Καθάρισε εύκολα τη μύτη του μωρού σου!

3-moro-miti

 

Κάθε μαμά στα πρώτα της βήματα και όχι μόνο, θέλει να προσφέρει στο μωράκι της το καλύτερο δυνατό και αυτές οι συμβουλές  θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις ακριβώς αυτό χωρίς ταλαιπωρία και δυσκολίες.

 

Πως να καθαρίσεις τη μύτη του μωρού σου εύκολα και απλά!

• Φυσιολογικός ορός

Σύμφωνα με το ediva.gr, ο φυσιολογικός ορός συνιστάται από κάθε παιδίατρο ώστε να καθαρίσει πιο γρήγορα και να μεταφερθούν οι μυξούλες από τη μύτη στον φάριγγα και έπειτα να τα αφοδεύσει το μωρό.

Για να βάλεις στο μωρό σου φυσιολογικό ορό, ξάπλωσε το στο πλάι και βάλε τον ορό στο επάνω ρουθούνι, από μισή έως μια αμπούλα. Συνέχισε μετά από λίγο και με την άλλη πλευρά και βάλε και στο άλλο ρουθούνι ορό.

 organic-life

 

• Σύριγγα με φυσιολογικό ορό

Αν δεις ότι η μυξούλα επιμένει, μπορείς να βάλεις ορό σε μία σύριγγα (χωρίς βελόνα) των 5 ml και να στάξεις τον ορό με αυτό τον τρόπο στη μύτη. Η μεγαλύτερη πίεση, θα διώξει πιο εύκολα τη βλέννα.

 

balloon-tsantes

 

• Σπρέι θαλασσινού νερού

Ο γιατρός μπορεί να σου συστήσει το σπρέι θαλασσινού νερού για το μωράκι σου. Θα βοηθήσει να βγουν πιο εύκολα και αναίμακτα οι μυξούλες προς τα έξω και θα ανακουφίσει το μωρό.

 

• Συσκευή ρινικής απόφραξης

Μια συσκευή ρινικής απόφραξης μπορεί να είναι λίγο επίπονη για το μωρό αλλά σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να ανακουφιστεί το μωρόκαι να βγουν γρήγορα οι μυξούλες από τη μύτη του μωρού.

Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς συχνά, μια δυο φορές την ημέρα αρκούν για να καθαρίσει η μυτούλα σε ικανοποιητικό βαθμό.

Αυτές οι λύσεις για να καθαρίσει η μυτούλα του μωρού σου, είναι οι ενδεδειγμένες και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε κάθε περίοδο, πάντα βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου.

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.