Διαφήμιση
Διαφήμιση
Γιαλισκάρι Τζιάς. Γαλάζια σημαία, παρά τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού
12-gialiskari 
 
Γιαλισκάρι Τζιάς. Μια πανέμορφη παραλία, στον κόλπο Κορησσίας, η οποία βρίσκεται δίπλα από το λιμάνι του νησιού, μεταξύ Κορησσίας και Βουρκαρίου.
 
Η θάλασσα είναι αρκετή ρηχή, η παραλία αμμώδης, στο τελείωμα της υπάρχει ένα μικρό καταπράσινο άλσος, ενώ διαθέτει και beach bar, με ξαπλώστρες στην ακτή.
 
organic-life
 
 
WOW θα αναφωνήσετε. Το ιδανικό μέρος για μπάνιο, μιας και είναι και όμορφα και κοντά στο λιμάνι, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεστε καν μεταφορικό μέσον για να την επισκεφτείτε και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί σας.
 
 
12-gialiskar-biologikos
 
 
Δυστυχώς όμως, κρύβει στον κόλπο της ένα μεγάλο μυστικό. Στα 50 μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα, εντός του άλσους, λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι ακριβώς μυστικό, αφού οι εγκαταστάσεις είναι επάνω στο δρόμο και η μυρωδιά όταν περνάς από κοντά σίγουρα δε σου θυμίζει ανθισμένο γιασεμί.
 
 
 
 
Το παράδοξο της ιστορίας λοιπόν, δεν είναι πως παρά το βιολογικό καθαρισμό, αποτελεί μια από τις πιο τουριστικές παραλίες του νησιού, αλλά πως φέτος, το Γιαλισκάρι βραβεύτηκε με… γαλάζια σημαία !!!
 
12-gialiskari-paralia
 
Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Μια ανάσα από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, με την έντονη δυσοσμία, κυματίζει γαλάζια σημαία.
 
Τί δεν καταλαβαίνεις ;
 
Παρακολουθήστε το video:
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.