Διαφήμιση
Διαφήμιση
Eurostat: Από καρκίνο ένας στους τέσσερις θανάτους στην Ελλάδα
 
27-karkinos
 
Από καρκίνο πεθαίνει ένας στους τέσσερις στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για τους θανάτους σε όλη την Ευρώπη.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και αφορούν το 2015, ένας στους τέσσερις θανάτους στην ΕΕ και την Τουρκία ήταν από καρκίνο.
 
organic-life
 
Συνολικά το συγκεκριμένο έτος σε όλη την Ευρώπη έχασαν τη ζωή τους από την ασθένεια αυτή 1,3 εκατ. άνθρωποι (το 25,4% του συνολικού αριθμού των θανάτων σε όλες τις χώρες της ΕΕ).
 
Στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό ανήλθε στο 24% αντιπροσωπεύοντας έναν αριθμό περίπου 30.000 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο.
 
 
Οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά θυμάτων από καρκίνο είναι η Σλοβενία και η Ολλανδία, στις οποίες το ποσοστό ξεπερνά το 30%, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται η Ρουμανία και η Βουλγαρία με τα ποσοστά τους να βρίσκονται κάτω από το 20%.
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.