Διαφήμιση
Τι παθαίνουμε όταν δεν κάνουμε σεξ. Οι σοβαρές για τον οργανισμό παρενέργειες
12-apoxi 
 
Η έλλειψη σεξουαλικής επαφής, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, έχει σοβαρές παρενέργειες για τον οργανισμό και σίγουρα η τύφλωση ( όπως πολλοί θα φαντάστηκαν ), δεν είναι μια από αυτές.
 
organic-life
 
Η επιστημονική κοινότητα μίλησε
Η έλλειψη σεξ σχετίζεται με την παρουσία άγχους. Όσο λιγότερο σεξ κάνουμε τόσο πιο πιθανόν είναι να είμαστε επιρρεπείς στις ασθένειες που οφείλονται στο άγχος μιας και η ερωτική επαφή εκτονώνει ένα μέρος του. Με το σεξ απελευθερώνονται στο σώμα μας οι ενδορφίνες και η ωκυτοκίνη που γενικότερα αυξάνουν το αίσθημα ευεξίας χαράς και χαλάρωσης στον άνθρωπο.
 
Κατά καιρούς έχουν πραγματοποιηθεί πολλές μελέτες που υποστηρίζουν πως η έλλειψη σεξ μπορεί να συνδέεται με τις ιώσεις. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Wilkes των ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μια δυο φορές σεξ τη βδομάδα μπορεί να ενισχύσουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Φαίνεται επίσης πως το σεξ μειώνει και το χρόνιο πόνο.

organic-life-botana

 
 
Μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό American Journal of Cardiology υποστηρίζει πως όταν ο άνδρας δεν κάνει σεξ, τα επίπεδα της τεστοστερόνης μπορεί να έλθουν σε ανισορροπία.
 
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων η σεξουαλική επαφή μπορεί ακόμα να ρίξει την υψηλή αρτηριακή πίεση ενώ παράλληλα έχει βρεθεί ότι σταθεροποιεί τον καρδιακό σφυγμό. Το σεξ έχει τις ίδιες επιδράσεις στον οργανισμό μας όπως η άσκηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.