Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αντιυπερτασικό φάρμακο καταπολεμά τον καρκίνο του μαστού.
29-mastou
 
Οι β-αναστολείς σταματούν την μετάσταση του καρκίνου του μαστού. Σημαντική μελέτη σε άτομα που έχουν καρκίνο του μαστού και χρησιμοποιούν β-αναστολείς για την θεραπεία της αρτηριακής πίεσης, πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικοί κατά του «καρκίνου» πραγματοποίησαν μια σημαντική μελέτη, για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται συνήθως για την πίεση του αίματος και παρατήρησαν ότι μειώνουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του καρκίνου του μαστού.
 
organic-life
  
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μελέτη που αν συνεχισθεί και σε κλινικό επίπεδο μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην καταπολέμηση του καρκίνου.
 
Ο Δρ Des Powe, από το Nottingham University Hospital του NHS, σε συνεργασία με επιστήμονες από το Μπέλφαστ και τη Γερμανία ανέφερε ότι:
 
Σε 800 γυναίκες ασθενείς που χρησιμοποίησαν β-αναστολείς, η μελέτη έδειξε ότι 71% είχαν μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου μεταστατικού, που συνήθως σχετίζεται με τον θάνατο.
 
 
Οι β-αναστολείς σταματούν την δράση ενός μορίου, στην επιφάνεια των καρκινικών κυττάρων, που ονομάζεται νοραδρενεργικός υποδοχέας.
 
Εάν αυτός είναι μπλοκαρισμένος, τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να μετακινηθούν σε άλλα μέρη του σώματος. Με τον τρόπο αυτό μειώνετε η πιθανότητα της μετάστασης.
 
Ωστόσο το Ερευνητικό Κέντρο Καρκίνου (Cancer Research Center-UK) στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι η ερευνητική μελέτη θα συνεχιστεί και θα εξεταστούν, περίπου 30.000 ασθενείς, το επόμενο έτος.
 
 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.