Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικά χρώματα: Η σπάνια αιτία
08-didima
 
Δίδυμα αγοράκια γεννήθηκαν με διαφορετικά χρώματα: Το ένα είναι μαύρο και το άλλο λευκό. Η μαμά τους όμως θέλει να ξέρετε ότι είναι πανομοιότυπα!

Η Στέισι και ο Μπάμπατζιντ Όμιριν από την Νιγηρία έπαθαν το σοκ της ζωής του όταν συνειδητοποίησαν πως τα νεογέννητα δίδυμα που απέκτησαν είχαν διαφορετικό χρώμα: το ένα λευκό και το άλλο μαύρο!
 
Οι γονείς φυσικά περίμεναν τα δίδυμα να μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό. Αλλά το ένα από τα δύο παιδιά είναι λευκό και έχει χρυσά κυματιστά μαλλιά.
 
organic-life
  
«Ήταν μια τεράστια έκπληξη. Ο Ντάνιελ γεννήθηκε πρώτος και μετά η νοσοκόμα μας είπε ότι το δεύτερο έχει χρυσά μαλλιά.
 
Σκέφτηκα φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Μετά κοίταξα κάτω και προς έκπληξή μου ο Ντέιβιντ ήταν ολόλευκος!» δήλωσε η Στέισι μιλώντας στη Daily Mail.
 
Μπορεί η κατάσταση να μοιάζει εξαιρετικά απίστευτη, καθώς και οι δύο γονείς έχουν μαύρο χρώμα, αλλά υπάρχει εξήγηση.
 
Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε με μια πάθηση που ονομάζεται οφθαλμοδερματικός αλφισμός και επηρεάζει μία στις 20.000 γεννήσεις κάθε χρόνο.
 
balloon-tsantes
  
Η πάθηση αυτή προσβάλλει μόνο τα αγόρια, τα οποία έχουν φυσιολογικό δέρμα και μαλλιά, αλλά εμφανίζουν μειωμένα επίπεδα μελανίνης στα μάτια, αλλά και στο δέρμα.
 
Τα δίδυμα, όπως είναι λογικό, αποτελούν συχνά το επίκεντρο της προσοχής έτσι η οικογένεια έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο σε αυτούς για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο γι' αυτή την πάθηση.

«Πρέπει να απαντώ σε ερωτήσεις όλη την ώρα όταν είμαστε έξω. Οι άνθρωποι ρωτούν “με συγχωρείτε, ποιο από τα δύο παιδιά είναι δικό σας;”».
 
Απλώς λέω ότι και τα δύο είναι δικά μου και οι άνθρωποι με κοιτάζουν σαν να αστειεύομαι» περιγράφει η Στέισι. Σίγουρα πάντως αυτά τα δίδυμα θα μείνουν αξέχαστα σε όποιον τα αντικρίσει!
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.