Διαφήμιση
Διαφήμιση
Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου: Mικρές πράξεις καλοσύνης, μεγάλα χαμόγελα
09-smile
 
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να γίνει μια μέρα καλύτερη είναι ένα απλό χαμόγελο, είτε πρόκειται για ένα χαμόγελο που μας χαρίζουν είτε για ένα που χαρίζουμε εμείς.
 
Αυτό το μήνυμα προωθεί και η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου.
 
Το χαμόγελο και η παρουσία του στη ζωή μας μπορεί να θεωρηθεί άκρως σημαντική και ευεργετική. Μπορεί να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό, αλλά ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας.
 
Μια μικρή κίνηση ευγένειας, έχει τη δύναμη να προκαλέσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη κάποιου και να επηρεάσει θετικά ολόκληρη την ημέρα του!
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου ενθαρρύνει κάθε δράση που θα μπορούσε να προκαλέσει χαμόγελα στον κόσμο.
 
organic-life
  
Η ιστορία πίσω από την ημέρα
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός γραφίστας Harvey Ball σχεδίασε την χαμογελαστή φατσούλα (smiley), σε μια προσπάθεια του να εμψυχώσει το ηθικό των υπαλλήλων, στην εταιρία που εργαζόταν.
 
Η ευρεία χρήση του συμβόλου οδήγησε και στην ιδέα καθιέρωσης μιας Παγκόσμιας Ημέρας Χαμόγελου, μια ημέρα αφιερωμένη στη μετάδοση χαράς και αγάπης σε όλους.
 
Μετά τον θάνατο του Ball, το Harvey Ball World Smile Foundation συνεχίζει να προωθεί το μήνυμα του εορτασμού.
 
balloon-tsantes
  
Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου
Εύκολα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Κρατήστε τα μάτια σας και την καρδιά σας ανοιχτά στους ανθρώπους που σας περιβάλουν.
 
Δείξτε οτι τους νοιάζεστε, τους συμπονάτε και συμβάλλετε στο να έχουν μια υπέροχη ημέρα.
 
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να δείξει κανείς την αγάπη και το ενδιαφέρον του απέναντι στους συνανθρώπους του.
 
Θα μπορούσατε να στείλετε ένα σημείωμα ή μια κάρτα μ’ ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο επάνω, να προσφέρετε φαγητό σε κάποιον άστεγο και πολλά άλλα ακόμη. Κάθε μικρή ή μεγάλη πράξη μπορεί να κάνει τη διαφορά και να μοιράσει χαμόγελα!
 
Κάθε πράξη καλοσύνης μπορεί να χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη κάποιου. Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου μας δίνει αυτή την ευκαιρία. Ό,τι και να κάνετε, να θυμάστε πάντα να χαμογελάτε!
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.