Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΡΟΣΟΧΗ. Διαζύγιο και γάμος... παχαίνουν !!!
fat

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις του γάμου και του διαζυγίου στο σωματικό βάρος του ανθρώπου είδε το φως της δημοσιότητας στις Η.Π.Α.
 
Ειδικότερα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο υποστηρίζουν ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ένα ζευγάρι να «βάλει» κιλά στα πρώτα δύο χρόνια του γάμου ή του διαζυγίου του.
 
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα διαπιστώνεται ότι οι νύφες εμφανίζονται περισσότερο επηρρεπείς στην αύξηση του σωματικού τους βάρους μόλις ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, το 33% είναι πιθανό να «βάλει» λίγα κιλά και το 48% να «βάλει» πολλά κιλά.
 
24-organic-life
 
Αντίθετα, στους άνδρες το ποσοστό να αυξήσουν το σωματικό τους βάρος αγγίζει το 28% μετά τον γάμο και το 21% μετά το διαζύγιο.
 
Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι και οι δύο διαδικασίες προκαλούν ένα σοκ στο ανθρώπινο σώμα καθώς συνδέονται άμεσα με την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών.

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.