Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ DOPING CONTROL
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2012 17:26

doping_

Όσο απίστευτο και εάν ηχεί, δυστυχώς πρόκειται για αληθινό γεγονός. Η Αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ δεν περνάει καν από έλεγχο doping. Όχι ότι υπάρχουν και πολλοί καθαροί αθλητές, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά τουλάχιστον ας κρατάμε τα προσχήματα.

Κυκλοφορεί τόση ντόπα στους Αμερικάνους μπασκετμπολίστες, που κάνει την αδιάφθορη Ολυμπιακή επιτροπή να τρομάζει με την ιδέα και μόνον να υποβάλλει σε αντι ντόπινγκ τους Αμερικάνους. Από την άλλη όμως, τα συμφέροντα, οι χορηγίες και το θέαμα είναι υπεράνω της Ολυμπιακής ιδέας και όσα αυτή πρεσβεύει.

Σύμφωνα με έρευνες και δημοσιεύματα η βιομηχανία ντοπαρίσματος είναι περίπου 12 χρόνια μπροστά από τα εργαστήρια αντιντόπινγκ. Τα συμφέροντα βλέπετε είναι πολλά και κανείς δεν έχει την τόλμη να τα αντικρούσει.

Καθημερινά αντικρίζουμε αθλητές να καταρρίπτουν ασύλληπτα ρεκόρ. Αθλήτριες που εάν κλείσεις τα μάτια και ακούσεις μόνο τη φωνή ή δεις το σώμα χωρίς το κεφάλι θα ορκίζεσαι πως πρόκειται για άντρα.  

Πρωταθλητισμός και ντόπα είναι έννοιες συνώνυμες. Ολοι αυτοί οι αθλητές που θαυμάζουμε, δεν πίνουν πορτοκαλάδα μόνο για να καταφέρουν τα αξιοθαύμαστα ρεκόρ. Τουλάχιστον ας επιτραπεί και επίσημα το ντοπάρισμα ώστε να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.  

Φυσικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε αφοριστικοί. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι πρωταθλητές οι οποίοι να μην ντοπάρονται…

Παναγιώτης Μερεντίτης


Επιστροφή στην ενότητα ενδιαφέροντα

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.