Διαφήμιση
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 3ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ
Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 11:07
03-viastis
 
Το περιβάλλον της φυλακής «δεν του ταιριάζει» δήλωσε η δικαστής...
 
Αν και ο Robert H. Richards IV είχε καταδικαστεί για βιασμό, ο πλούσιος κληρονόμος της du Pont, δε φυλακίστηκε γιατί σύμφωνα με το δικαστήριο, δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην ζωή των φυλακών !!!
 
Λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός, πως ο 47χρονος, είναι κληρονόμος μιας περιουσίας εκατομμυρίων δολαρίων, της οικογένειας των μεγιστάνων της πολυεθνικής «Du Pont».
 
Η δίκη ξεκίνησε το 2009 και μετά από συνεχείς αναβολές ολοκληρώθηκε μόλις τώρα και μετά από αγωγή που κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Richards.
 
Ο άνδρας αντιμετώπιζε την κατηγορία της σεξουαλικής βίας, με ποινή που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 15 χρόνια κάθειρξης, αλλά η δικαστής τον άφησε ελεύθερο υπό δικαστική επιτήρηση...
 
Η δικαστής, Jan Jurden, που εκδίκασε την υπόθεση καταδίκασε τον παιδόφιλο σε 8 έτη φυλακή με αναστολή, κάτι που σημαίνει πως δεν θα εκτίσει ούτε μια μέρα στην φυλακή.
 
Σύμφωνα με τη δικαστή ο Richards δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον, εκείνο της φυλακής, στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος να ζει, ένα περιβάλλον που «δεν του ταιριάζει»
 
Μάλιστα σύμφωνα με το φάκελο της υπόθεσης, δεν ήταν μόνο η κόρη που είχε κακοποιηθεί , αλλά και ο γιός του, αλλά για τη δεύτερη υπόθεση δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη.
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.