Διαφήμιση
Δηλητηρίαζε μέχρι θανάτου το γιο της για να κερδίσει likes στο blog της
Πέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 13:53
19-dilitirio 
 
Θα μπορούσε να ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι. Η μητέρα του όμως το δηλητηρίαζε με νάτριο, ώστε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και μέσω του blogπου διατηρούσε να κερδίζει τη… συμπάθεια του κοινού.
 
Μία μητέρα μπλόγκερ από τη Νέα Υόρκη κατηγορείται για τον θάνατο του 5χρονου γιου τον περασμένο Ιανουάριο καθώς στο αίμα του βρέθηκαν υψηλά επίπεδα νατρίου.
 
Συγκεκριμένα, η 26χρονη Lacey Spears συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.
 
Η 26χρονη "μητέρα" διατηρούσε ένα μπλογκ, στο οποίο έγραφε για τη «θαρραλέα μάχη» που έδινε ο γιος της Garnett-Paul με διάφορες ασθένειες. Το 5χρονο αγόρι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία όλη του τη ζωή εξαιτίας διαφόρων ασθενειών, όπως λοιμώξεις του αυτιού, ανεξήγητοι πυρετοί, επιληπτικές κρίσεις ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα και με το πεπτικό του σύστημα.
 
Ωστόσο, μετά το θάνατό του τον περασμένο Ιανουάριο, βρέθηκαν τοξικά επίπεδα νατρίου στο αίμα του.
 
Κατόπιν αστυνομικής έρευνας, αποκαλύφθηκε, ότι η μητέρα του του είχε χορηγήσει νάτριο στο στομάχι με ένα σωληνάκι κάποια στιγμή που το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν ο μικρός δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο.
 
Μια γείτονας είπε επίσης στην αστυνομία ότι την ημέρα του θανάτου του παιδιού από υπερβολική δόση νατρίου, η Spears τής ζήτησε να βοηθήσει κρύψει μια τσάντα. Η αστυνομία εντόπισε την τσάντα, η οποία περιείχε υψηλές ποσότητες νατρίου.
 
Τα προβλήματα υγείας του μικρού ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις 5 ημερών. Μάλιστα, όταν ήταν 10 εβδομάδων σταμάτησε να αναπνέει και τα επίπεδα νατρίου στο σώμα του εκτοξεύτηκαν αναπάντεχα. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τι συνέβαινε τότε.
 
Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση υγείας του άτυχου 5χρονου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
 
Επιπλέον, βρέθηκε ιστορικό στον υπολογιστή της 26χρονης, το οποίο έδειχνε ότι είχε ψάξει στο διαδίκτυο σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλες δόσεις άλατος στο αγόρι.
 
Εξαρχής οι αστυνομικές αρχές θεωρούσαν τη Spears ύποπτη, καθώς πίστευαν ότι υπέφερε από ένα σύνδρομο όπου η ίδια δηλητηρίαζε σιγά-σιγά τον γιο της, και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τα προβλήματα υγείας του για να τραβήξει προσοχή και να εξασφαλίσει τη συμπάθεια του κόσμου.
 
Μάλιστα η Lacey Spears έγραφε στο μπλογκ της ένα σωρό ψέματα, σύμφωνα με την Dailymail, όπως ότι ο πατέρας του 5χρονου αγοριού ήταν ένας αστυνομικός που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ενώ ο πραγματικός του πατέρας είναι στη ζωή.
 
Η Spears από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι χρησιμοποιούσε το αλάτι μόνο ως καρύκευμα για το φαγητό του 5χρονου καθώς και ότι μερικές φορές ο μικρός έπαιζε με τη σύριγγα τροφοδοσίας του στο νοσοκομείο, οπότε μπορεί να το έβαλε ο ίδιος.
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.