Διαφήμιση
Παράνομα αυγά από κλωβοστοιχίες πωλούνται στην Ελλάδα
Τετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 15:21
25-auga
 
Τη λειτουργία παραγωγικής μονάδας με τις απαγορευμένες κλωβοστοιχίες που προμηθεύουν στην αγορά παράνομα αυγά καταγγέλει η Compassion in World Farming.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, ερευνητές της επισκέφτηκαν φάρμα αυγών στην Ελλάδα ( χωρίς να την ονοματίζουν ) και διαπίστωσαν πως η παραγωγή αυγών σε κλωβοστοιχίες συνεχίζεται ακόμα παρά την απαγόρευση που ισχύει από το 2012.
 
Ο νόμος απαγορεύει τις συμβατικές κλωβοστοιχίες, όπου οι κότες δεν έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν πολλές από τις φυσικές συμπεριφορές τους και δεν μπορούν να τεντώσουν ούτε τα φτερά τους. Τα αποκαλούμενα εμπλουτισμένα κλουβιά, που έχουν κούρνιες και φωλιές, επιτρέπονται σύμφωνα με τους νέους κανόνες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.