Διαφήμιση
Γιατί οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μύτη, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 00:00
 
16-miti
 
Ως γνωστόν οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μύτη απ’ ότι οι γυναίκες.
 
Μελέτη έδειξε ότι ακόμα και αν δυο άτομα του αντίθετου φύλου διαθέτουν το ίδιο σωματότυπο, η αναλογία της μύτης δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Μάλιστα, υπολόγισαν ότι διαφορά είναι της τάξεως του 10% κατά μέσο όρο.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση στο newsbeast.gr, οι ερευνητές υποστηρίζουν πως οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες, κάτι που απαιτεί περισσότερο οξυγόνο για τη συντήρηση. Μεγαλύτερη μύτη, ίσον περισσότερο οξυγόνο.
 
Ερευνητές, κατά παλαιότερες μελέτες, συμπέραναν ότι το μέγεθος της μύτης επηρεάζεται από την μάζα του σώματος, ένδειξη των διαφορετικών απαιτήσεων οξυγόνου που χρειάζεται για τη συντήρηση των ιστών.
 
Πρόκειται για την πρώτη μακροχρόνια μελέτη που διεξήχθη με αντικείμενο το μέγεθος της μύτης που ποικίλλει μεταξύ ανδρών και γυναικών σε σχέση με το μέγεθος του σώματος.
 
Πάντως, δεν είναι μόνο το φύλο που καθορίζει το μέγεθος. Έρευνες έχουν δείξει ότι και το κλίμα συμβάλλει σημαντικά στο μέγεθος και το σχήμα της.
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.