Διαφήμιση
Πρόταση Γιουνκερ. Υποχωρούν οι δανειστές σε ΕΚΑΣ, ΦΠΑ και αναδιάρθρωση χρέους
Τρίτη, 30 Ιούνιος 2015 10:56
30-protasi 
 
Αργά τη νύχτα, ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέστειλε ένα νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, με στόχο την εξεύρεση λύσης της τελευταίας στιγμής.
 
Η κυβέρνηση εάν στηρίξει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, θα λάβει ως αντάλλαγμα μία νέα πρόταση των Θεσμών που θα περιλαμβάνει αλλαγή σε ό,τι αφορά στο ΕΚΑΣ.
 
Παράλληλα ζητεί να συγκληθεί το Eurogroup πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, προκειμένου να υιοθετήσει δήλωση ότι η απόφαση του Νοεμβρίου του 2012 για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα εφαρμοστεί τον προσεχή Οκτώβριο σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM).
 
Επιπλέον, το Eurogroup θα αποφασίσει παράταση για έναν μήνα του προγράμματος που εκπνέει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ ήδη έχουν κάνει πίσω στο ΦΠΑ των ξενοδοχείων
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.