Διαφήμιση
Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρέωσε τα Χριστουγεννιάτικα "δώρα" επικοινωνίας
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 23:43
02-kinito
 
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων, αφού εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, χρέωσε σε συνδρομητή τα Χριστουγεννιάτικα δώρα επικοινωνίας που φίλοι του είχαν στείλει.
 
Στην ενημέρωση που έλαβε ο συνδρομητής, για την έκδοση του νέου λογαριασμού, διαπίστωσε μια υπέρογκη εσφαλμένη χρέωση, η οποία αφορούσε σε όγκο δεδομένων ( χρήση internet δηλαδή ), που προερχόταν όμως από τα δωρεάν mb που άλλοι χρήστες του είχαν στείλει.
 
Η εταιρεία κινητής είχε διαφημίσει την περίοδο των εορτών, μια υπηρεσία σύμφωνα με την οποία φίλοι συνδρομητές της συγκεκριμένης εταιρείας, θα μπορούσαν να στείλουν δωρεάν δώρα επικοινωνίας σε άλλους πελάτες της ίδιας εταιρείας.
 
Όταν ο συνδρομητής διαπίστωσε το λάθος, συνέταξε σε υποκατάστημα την εταιρείας, αίτηση αμφισβήτησης λογαριασμού, για την οποία ύστερα από 4-5 ημέρες ενημερώθηκε μέσω smsπως έγινε δεκτή.
 
Για αυτό λοιπόν προσοχή στον λογαριασμό κινητής που θα λάβετε. Ενδέχεται το λάθος να έχει γίνει και σε άλλους
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.