Διαφήμιση
Δοκιμάζουμε την κάμερα αυτοκινήτου Blaupunkt
Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 02:29
26-camera-autokinitou 
 
Οι κάμερες αυτοκινήτου, αποτελούν πλέον ένα αρκετά διαδεδομένο προϊόν, το οποίο μάλιστα, παρέχεται σήμερα και ως standard εξοπλισμός, σε αρκετά αυτοκίνητα.
 
Ο Organic Life σας παρουσιάζει ενδεικτικές λήψεις, ώστε να έχετε μια πληρέστερη εικόνα.
 
Αργά το απόγευμα...
 
Την κάμερα αυτοκινήτου τη θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου οδηγού, γιατι μόνον έτσι θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα του, εάν εμπλακεί σε ένα ατύχημα με μεταβλητά δεδομένα παραχώρησης προτεραιότητας, όπως για παράδειγμα όταν το εμπλεκόμενο όχημα παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη ( χτύπα ξύλο) και ο οδηγός αρνείται την παράβαση.
 
Βράδυ...
 
Επίσης μπορεί να καταγράψει μια όμορφη διαδρομή ή ένα εντυπωσιακό γεγονός, που κατά καιρούς βλέπουμε στις οθόνες μας, από πτώσεις μετεωριτών έως και ότι βάλει ο… νους σας.
 
Η κάμερα καταγράφει συνεχώς την πορεία σας στο δρόμο, ενώ ανάλογα με την κάρτα μνήμης που θα επιλέξετε και την ποιότητα video, μπορεί να κρατάει στη μνήμη σε HD, έως και 3,5 ώρες εγγραφής.
 
Ημέρα με βαριά συννεφιά...
 
Με το που γεμίσει η κάρτα, οι παλιές εγγραφές αντικαθίστανται από τις νέες, ενώ ο χρήστης μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να προστατέψει όποια αρχεία επιθυμεί από τυχόν διαγραφή, ώστε να διατηρηθούν στη μνήμη και να μην σβηστούν.
 
Σε περίπτωση σύγκρουσης ή απότομου φρεναρίσματος, τα αρχεία αυτόματα αποθηκεύονται.
 
Στην αγορά, θα βρείτε αρκετές προτάσεις καμερών αυτοκινήτου, για κάθε… βαλάντιο.
 
Υπάρχουν εμφανείς κάμερες, οι οποίες βεντουζάρουν στο τζάμι του αυτοκινήτου, αλλά και κρυφές, οι οποίες είναι τοποθετημένες πίσω από τον καθρέφτη, ενω ιδιάιτερα ελκυστικές είναι και αυτές οι οποίες έχουν διπλή κάμερα, μια για μπροστά και μια για πίσω...
 
Ότι και να επιλέξετε, ευχόμαστε να καταγράφουν μόνο όμορφες στιγμές…    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.