Διαφήμιση
Εξαιρούνται από φορολογικό και ασφαλιστικό οι βουλευτές !!!
Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 11:52
20-vouli 
 
Εξαιρούνται από φορολογικό και ασφαλιστικό οι βουλευτές !!!
 
Και εκεί που νόμιζες τα είχες δει όλα με τους Ελληνες βουλευτές και τα εξωφρενικά προνόμια που απολαμβάνουν, πλανάσαι πλάνην οικτρά.
 
Όχι μόνον έχουν διασφαλίσει για τον εαυτούλη τους αφορολόγητο 75%, βουλευτική αποζημίωση 8.000 € κλπ προνόμια, αλλά την ίδια ώρα που το νέο ασφαλιστικό πτωχεύει τους Ελληνες πολίτες, οι βουλευτές φρόντισαν να εξαιρέσουν από το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό τους εαυτούς τους !!!
 
Συγκεκριμένα, από τους ενιαίους κανόνες του ασφαλιστικού εξαιρούνται οι βουλευτές που είχαν εκλέγει μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, καθώς και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες.
 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος επιβεβαίωσε την εξαίρεση, διευκρινίζοντας ότι «το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει τις συντάξεις για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί εισφορές».
 
«Οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ’ απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το νομοσχέδιο» τόνισε.
 
Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε, είναι πως πιο... λαμόγιο πεθαίνεις !!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.