Διαφήμιση
52χρονος ασελγούσε στις ανιψιές του, αφου πρώτα τις νάρκωνε
Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 13:11
11-aselgeia 
 
Σοκ από την αποκάλυψη πως 52χρονος άντρας, ασελγούσε στις ανιψιές του στη Δυτική Αττική, αφού πρώτα τους έδινε ροφήματα με υπνωτικό.

Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει το ίδιο πριν 8 χρόνια, στην κόρη της αδερφής του. Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.
 
Η πρόσφατη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη κόρη της ξαδέλφης του δράστη, εξιστόρησε στην μητέρα της όσα εξελίσσονταν τις στιγμές που έμενε μόνη της με τον... θείο της.
 
Άμεσα η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εξαιτίας της έντασης του περιστατικού, εισήχθη σε νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει εσπευσμένα, απευθύνθηκε στους αρμόδιους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
 
Μετά από αστυνομικές έρευνες και τα στοιχεία της προανάκρισης πιστοποιήθηκαν οι αηδιαστικές πράξεις του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την σοβαρή υπόθεση, το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος ευτυχώς δεν φαίνεται να εντοπίζει στοιχεία που να πιστοποιούν βιασμό.
 
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των σχετικών αποκαλύψεων του μικρού κοριτσιού, ήρθε και δεύτερο σοκ! Η 20χρονη σήμερα κόρη της αδερφής του δράστη, αποκάλυψε και εκείνη πως το 2008 και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε πέσει θύμα ασέλγειας και θωπείας από τον θείο της.
 
Ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος κάποια προβλήματα της αδερφής του κατάφερνε να παραμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων προσέγγιζε την ανιψιά του, την... κερνούσε κάποια ροφήματα (γάλα, κακάο κ.ά.), στα οποία φαίνεται πως έβαζε ισχυρό ναρκωτικό για να την κοιμίζει και στη συνέχεια προέβαινε στις φρικτές πράξεις του.
 
Κάποιες φορές όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον στην τελευταία περίπτωση, πήρε το θύμα του στο δικό του σπίτι, και με τον ίδιο τρόπο προέβη στις ασέλγειες.

Το κορίτσι φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι του σε κακή κατάσταση, φανερά υπνωτισμένο με απώλεια αισθήσεων. Όταν ξύπνησε απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας του, οι οποίες ουσιαστικά αποκάλυψαν την φρίκη...
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.