Διαφήμιση
Θρίλερ με αεροσκάφος που εξαφανίστηκε ανοικτά της Καρπάθου
Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 10:32
19-aeroplano 
 
Αεροσκάφος εξαφανίστηκε ανοικτά της Καρπάθου, χωρίς να αποκλείεται τρομοκρατική επίθεση. Καπετάνιος πλοίου που έπλεε στην περιοχή, ανέφερε πως είδε φλόγες στον αέρα, ενώ πιλότος εμπορικής πτήσης δήλωσε πως είδε μια λάμψη στον ουρανό.
 
Πρόκειται για ένα Airbus Α320, το οποίο χάθηκε από τα ρανταρ στο Λιβυκό Πέλαγος, ενώ πετούσε στα 37.000 πόδια, με 65 συνολικά ανθρώπους.
 
19-aeroplano-2
 
Η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία «EgyptAir» ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης πως η «πτήση 804 που εκτελούσε δρομολόγιο από το Παρίσι με κατεύθυνση το Κάιρο χάθηκε από τα ραντάρ»
 
Το αεροσκάφος είχε περάσει την Ελλάδα και ενώ βρισκόταν πάνω από το Λιβυκό Πέλαγος, σε αιγυπτιακό εναέριο χώρο, όπως δείχνουν τα στοιχεία από τα ελληνικά ραντάρ, έκανε μία δεξιά στροφή, μετά μία αριστερή και έχασε ύψος. Στη συνέχεια χάθηκε από τα ραντάρ.
 
Από ελληνικής πλευράς συνδράμουν η ελληνική φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος Φωκάς», ένα σούπερ πούμα, ένα C130, ένα F-16 και ένα αεροπλάνο-ραντάρ, τα οποία χτενίζουν την περιοχή όπου εξαφανίστηκαν τα ίχνη του Airbus.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η Γαλλία θα αποστείλει πλοία και αεροσκάφη που θα συνδράμουν στην επιχείρηση.
 
«Εξέπεμψε SOS»
Η εταιρεία σε μήνυμά της ενημέρωσε πως οι στρατιωτικές δυνάμεις της Αιγύπτου έλαβαν ένα σήμα κινδύνου από την αυτόματη συσκευή εκπομπής μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης στις 04.26 π.μ. τοπική ώρα, μιάμιση ώρα περίπου αφότου χάθηκε από τα ραντάρ. Ωστόσο, ο αιγυπτιακός στρατός διαψεύδει ότι έλαβε σήμα από το αεροπλάνο.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.