Διαφήμιση
Εχασαν την κόρη τους σε τροχαίο και μηνύουν την Apple επειδή ο οδηγός μίλαγε στο κινητό
Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 20:25
 
03-troxaio
 
Είναι γνωστή η τακτική των Αμερικανών, σε οτιδήποτε και εάν τους συμβαίνει, να το μετατρέπουν σε κέρδος.
 
Ετσι λοιπόν, ένα ζευγάρι έκανε μήνυση στην Apple, επειδή έχασε την 5χρονη κόρη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, επειδή ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε επάνω τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του κοριτσιού, μιλούσε στο iphoneμέσω της εφαρμογής Face Time.
 
Οι γονείς κατηγορούν την εταιρεία ότι θα έπρεπε να είχε προβλέψει η εν λόγω εφαρμογή videoσυνομιλίας να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί την ώρα που ο χρήστης οδηγεί.
 
03-troxaio-2
 
Η μήνυση αναφέρει ότι η ίδια η Apple είχε κατοχυρώσει το 2014 την πατέντα για ακριβώς ένα τέτοιο χαρακτηριστικό ασφαλείας, που θα μπορούσε να ενσωματωθεί στις συσκευές της, «κλειδώνοντας» το FaceTime σε ώρα οδήγησης.
 
Οι γονείς ζητούν αποζημίωση από την Apple, επειδή τελικά δεν εγκατέστησε την ασφαλέστερη εκδοχή του Face Time στα κινητά της.
 
Σύμφωνα με το BBC, το θανατηφόρο τροχαίο είχε συμβεί στο Τέξας, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014, ενώ η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει το θέμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.