Διαφήμιση
Εκαναν έξωση σε 81χρονη γριούλα στο Μεσολόγγι
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 16:37
 
02-eksosi
 
Συγκλονίζει η είδηση, πως έγινε έξωση σε 81χρονη γριούλα στο Μεσολόγγι η οποία αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.  
 
Σύμφωνα με το agriniosite.gr, ευτυχώς ύστερα από συνεργασία μεταξύ του δήμου Μεσολογγίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, η ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.
 
Μετά την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ Αναστάσιος Σκαρμούτσος για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κυρίες Ανθή Ρίζου και Δήμητρα Αλεφάντη, οι οποίες επισκέφθηκαν την 81χρονη γυναίκα προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα διαβίωσής της και ακολούθως να παρέχουν κάθε υποστήριξη.
 
Παράλληλα, με έκθεσή τους ενημέρωσαν και τις δικαστικές αρχές.
 
Η υπερήλικη αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λόγους, ενώ ακολούθως θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του Σελίβειου Γηροκομείου όπου και θα παραμείνει σε περιβάλλον φροντίδας και μέριμνας.
 
Ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας καθώς και την προϊσταμένη του Σελίβειου Γηροκομείου κυρία Θεοδώρα Κουτσαγγέλη για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα το περιστατικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.