Διαφήμιση
Απολύθηκε από τη δουλειά επειδή αρνήθηκε να φορέσει σουτιέν
Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 18:03
28-apolithike
 
Μόλις έφτασα σπίτι αφού απολύθηκα από τη δουλειά μου, επειδή αρνήθηκα να φορέσω σουτιέν έγραψε στο profileτης στο Facebook και αμέσως η είδηση έγινε viral.
 
Πρόκειται για την 22χρονη σερβιτόρα, Kate Hannah, η οποία αναφέρει:
 
Εχθές μου έγινε ένα ανάρμοστο σεξουαλικό υπονοούμενο (παρατήρηση) από τον αδελφό της διευθύντριας, παρουσίας της τελευταίας. Αισθάνθηκα άβολα, σαν σεξουαλικά αντικείμενο και σοκαρίστηκα με αυτό που έγινε.
 
24-organic-life
 
Με ενημέρωσε πως δε μπορώ να εργαστώ στο μέλλον, εκτός εάν φορέσω σουτιέν. Το σχόλιο, έγινε μπροστά σε τρεις άλλους συναδέλφους και πελάτες.
 
Με έκανε να αισθανθώ άσχημα για το σώμα μου και απολύτως σοκαρισμένη που έριξε το φταίξιμο σε εμένα το ότι δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά. Με αποκάλεσε ηλίθια και ανόητη όταν της είπα πως είμαι αναστατωμένη.
 
28-apolisi-2
 
Είμαι αηδιασμένη με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την παντελή έλλειψη σεβασμού για τα δικαιώματά μου ως γυναίκα να φοράω οτιδήποτε με κάνει να αισθάνομαι προσωπικά άνετα.
 
Κανένας δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεται ότι πρέπει να κρύψει τον εαυτό του για να μην δεχτεί ανεπιθύμητα σεξουαλικά σχόλια/συμπεριφορά.
 
Σύμφωνα με τον Independent, η διεύθυνση του καταστήματος ισχυρίστηκε πως ουδέποτε έχει ενδυματολογικές συστάσεις στους εργαζόμενους.
 
 
 
 
 

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.