Διαφήμιση
Επεισοδιακή σύλληψη του πιο γνωστού παράνομου ψαροντουφεκά με μπουκάλες
Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 11:33
04-ps 
Τυχαία φώτο...
 
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε, ο ίσως διασημότερος αλιέας, αφού προκλητικά ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες από εκατόμβες ψαριών που παράνομα ψαρεύει με καταδυτική συσκευή.
 
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Organic Life, ο άντρας που συνελήφθη επεισοδιακά στη Ζάκυνθο και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, από άντρες του λιμενικού σώματος, φαίνεται πως ταυτοποιείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

 
24-organic-life
 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του αρχηγείου λιμενικού σώματος:
Ενας 41χρονος ημεδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου για απείθεια, απειλή και εξύβριση στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή Πόρτο Κούκλα κόλπου Λαγανά ν. Ζακύνθου, διαπιστώθηκε η διενέργεια παράνομης υποβρύχιας αλιευτικής δραστηριότητας από τον ανωτέρω 41χρονο με τη χρήση καταδυτικής συσκευής ο οποίος στη συνέχεια αρνήθηκε να παραδώσει τα κατασχεθέντα είδη, ενώ εξύβρισε και απείλησε τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν, η αυτόνομη καταδυτική συσκευή, τα αλιευτικά εργαλεία και τα αλιεύματα.
 
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο λιμεναρχείο Ζακύνθου, για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης αλιείας, η οποία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη χώρα μας και ελάχιστα ασχολούνται οι λιμενικές αρχές.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.