Διαφήμιση
Πρόστιμο για άδειες αλιείας που έχουν καταργηθεί επιβάλει το λιμεναρχείο Αμοργού
Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 13:48
23-lim 
 
Τί και εαν οι ερασιτεχνικές άδειες αλιείας έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια, οι λιμενικές αρχές της Αμοργού ελέγχουν τους πολίτες και επιβάλλον πρόστιμα σε όσους δε διαθέτουν.
 
Οταν άσχετοι άνθρωποι καταλαμβάνουν εργασιακές θέσεις, υπάρχει πρόβλημα. Οταν μάλιστα αυτές αποτελούν και θέσεις εξουσίας, τότε γίνεται και επικίνδυνο, γιατι κάλλιστα μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος και τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί και εας έχεις χίλια δίκια.
 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ταξιδιωτικού για τις μικρές Κυκλάδες, ο Organic Life έκανε μια στάση με το φουσκωτό στα Κατάπολα Αμοργού για προμήθειες και τα... όργανα άρχισαν.
 
Ερχονται δυο ευγενέστατοι ( μα παντελώς άσχετοι ) λιμενοφύλακες και μου ζητάνε τα χαρτιά και τα σωστικά.
 
 
24-organic-life
 
 
Ολα ήταν προβλεπόμενα, μόνο που το σκάφος, δε διέθετε σε ισχύ άδεια αλιείας, αφού έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια !!!
 
-Εχετε ψαροντούφεκο με ρώτησε το όργανο
 
-Ναι του απαντάω
 
-Μου δείχνετε την άδεια αλιείας ;
 
-Εχει καταργηθεί εδώ και χρόνια του λέω
 
-Η άδεια αλιείας σκάφους όχι με ενημερώνει ο άντρας με τα navy blue και με στέλνει αδιάβαστο...
 
-Επειδή έχω ένα portal ενημερωτικό και γνωρίζω καλά, οι άδειες έχουν καταργηθεί ενημέρωσα, μπας και σταματήσουν να ταλαιπωρούν τον κοσμάκι και επιβάλλουν υπέρογκα πρόστιμα χωρίς να υπάρχει παράβαση.
 
Παρόλα αυτά αναζήτησα την παλαιά άδεια, η οποία φυσικά και υπήρχε, απλά δεν είχε ανανεωθεί αφού έχει ισχύ δυο ετών και ήδη έχει καταργηθεί περισσότερα έτη...
 
Την πήρε το όργανο στα χέρια του και με τουν επέστρεψε πάλι πίσω ενημερώνοντας με πως θα μου κάνει τη χάρη και δε θα επιβάλλει πρόστιμο. Κάνοντας μου χάρη, για τί... άραγε ; Οι υπόλοιποι που δεν έτυχε να γνωρίζουν και πιθανόν ήδη να πλήρωσαν το πρόστιμο ;
 
Ευτυχώς πάντως στο τέλος και ύστερα από την κουβέντα μας, ο λιμενοφύλακας με ενημέρωσε πως θα ξανακοιτάξει τις διατάξεις. Κάτι είναι και αυτό...
 
Οπως και να έχει, επειδή κυκλοφορούν εκεί έξω πραγματικά άσχετοι άνθρωποι και ενδέχεται να πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα ή να προσπαθούμε να αποδείξουμε το δίκιο μας σε άτομα που βάση και του νόμου, έχουν το... αλάθητο, ίσως είναι μια καλή ιδέα να έχουμε μαζί μας και το ΦΕΚ για να μη βρεθούμε μπλεγμένοι.
Οπως γα τον απλό πολίτη, δε νοείται άγνοια νόμου, πολύ περισσότερο για τα όργανα της τάξης να μη γνωρίζουν, τί... ελέγχουν !!!
 
 
Παναγιώτης Μερεντίτης
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.