Διαφήμιση
Τσίπρας: Πολιτικός ξεπεσμός, πράξη ντροπής και ταπείνωσης κάθε πολίτη το υπερπλεόνασμα
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 16:25
14-tsipras 
 
 
«Πολιτικός ξεπεσμός. Πράξη ντροπής, καταισχύνης και ταπείνωσης κάθε πολίτη το πλεόνασμα» δήλωνε ο Τσίπρας και φυσικά όχι τώρα που είναι κυβέρνηση, αλλά τότε που ήταν αντιπολίτευση και ο Σαμαράς μοίραζε το δικό του «μποναμά ψήφων», το οποίο τότε είχε ονομαστεί κοινωνικό μέρισμα και τώρα… πλεόνασμα.
 
Οσο εξοργιστική και εάν είναι η κοροϊδία των πολιτικών που κατάμουτρα υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας, ας προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ την όλη κατάσταση και ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Αλέξης στα Ιωάννινα το 2014 για το μέρισμα του Αντώνη…
 
24-organic-life
 
Εχει πραγματικά μεγάλη πλάκα, όταν μπορέσεις να πετάξεις τις κομματικές σου παρωπίδες, να θυμάσαι τι έλεγαν τότε και τι τώρα οι πολιτικοί μας άρχοντες, για τα ίδια ακριβώς πράγματα...
 
Ας γελάσουμε λοιπόν...
«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».
 

 

«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους».
 
«Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσει το τελευταίο που τους έχει απομείνει – την αξιοπρέπειά τους;»
 
«Το πλεόνασμά τους είναι σεσημασμένο για τους Έλληνες. Σ’ αυτό κρύβονται όλες οι αμαρτίες, όλες οι πληγές, όλη η σήψη, όλη η απάτη της σημερινής πολιτικής. Σ’ αυτό κρύβεται το δράμα εκατομμυρίων ανθρώπων, η καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, οι λιποθυμίες παιδιών από ασιτία, τα εκατομμύρια των ανέργων, η ζωή εν τάφω στα νοσοκομεία, στα ψυχιατρεία και στα άσυλα ανιάτων, οι παγωμένες νύχτες και οι πεινασμένες μέρες χιλιάδων και χιλιάδων συνταξιούχων»
 
 
Τελικά δεν έχουν μεγάλη πλάκα οι 300 ; Εξοργιστική θα έλεγα εγώ...
 
Παναγιώτης Μερεντίτης
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.