Διαφήμιση
Άγριο κράξιμο στη Σπυροπούλου για το «κλέψιμο» στο Μαραθώνιο
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 22:02
16-spyropoulou 
 
Άγριο κράξιμο στη Σπυροπούλου για το «κλέψιμο» στο Μαραθώνιο
 
Έτρεξε ένα χιλιόμετρο και έκοψε δρόμο για να τερματίσει χωρίς ίχνος ιδρώτα, ανεβάζοντας συγκινημένη φώτο από τον… τερματισμό.  Τι της γράφουν «haters» και δρομείς στο Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει πολλάκις είτε στις εκπομπές που παρουσίαζε είτε μέσω των social media της ότι αθλείται συστηματικά. Τρέχει, κάνει θαλάσσιο σκι και personal. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ πρόσφατα (στις 22.10) σε γνωστό δρομικό event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το Ladies Run, έτρεξε τα πέντε χιλιόμετρα με αφετηρία και τερματισμό το Astir Beach σε 36 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.
 
24-organic-life
 
Πώς μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες σημείωσε τέτοια βελτίωση και έτρεξε τα 5km του μαραθωνίου σε 23 λεπτά, είναι ένα ερώτημα.
 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αριθμό συμμετοχής 78278 βρίσκεται στην εκκίνηση των πέντε χιλιομέτρων στις 12 Νοεμβρίου.
 
16-spyropoulou-2
 
 
 
Τερματίζοντας ποστάρει την επίμαχη φωτογραφία με καρδούλες με την λεζάντα: Είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μου συμμετοχή και ακόμα περισσότερο για το ρεκόρ συμμετοχών στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού».
 
Ωστόσο, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία στο Instagram δεν ήταν τα αναμενόμενα:
 
“Το ξέρεις πως είχες πάνω σου ηλεκτρονικό chip που κατέγραφε τη διαδρομή που ΔΕΝ ακολούθησες?!
 
Το app της διοργάνωσης δείχνει πως έτρεξες ένα χιλιόμετρο”.
 
“Ορισμένοι μετατρέπουν το 1 χιλιόμετρο σε 5 και ύστερα κοροϊδεύουν εμάς που κάνουμε τους 12 ποντους 20... υποκρισία παντού".
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.