Διαφήμιση
Το video της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 16:50
06-grigoropoulos
 
Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε, ας θυμηθούμε το video με τη στιγμή της εκτέλεσης του νεαρού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.
 
Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, γύρω στις 21:00 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, εκτελέστηκε από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού της Ελληνικής Αστυνομίας Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος συνοδευόταν από τον συνάδελφο του, Βασίλη Σαραλιώτη.
 


Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η σφαίρα διαπέρασε την καρδιά και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
 
Να θυμίσουμε πως το MEGA στο δελτίο ειδήσεων, είχε παραποιήσει το video προσθέτοντας ηχητικό από σπασίματα…  
 
24-organic-life
 
Ενα χρόνο μετά, η εκπομπή Πρωταγωνιστές, είχε πάρει συνέντευξη από έναν άνδρα των ΜΑΤ και έναν αναρχικό, παρουσιάζοντας και απο τις δυο μεριές του νομίσματος τα γεγονότα της εποχής.
 

 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.