Διαφήμιση
Θα χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων από 1/1/2018, ακόμα και με μια ημέρα καθυστέρησης πληρωμής στην εφορία
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 00:14
13-doseis 
 
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν προβεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού από 01/01/2018, ακόμα και για μια ημέρα καθυστέρησης πληρωμής μια δόσης, για παλαιά ή νέα οφειλή, αυτή θα χάνεται αυτόματα.
 
Η ρύθμιση των 100 δόσεων από 1/1/2018 θα χάνεται ακόμη και για μια μέρα καθυστέρησης πληρωμής κάποιας δόσης χωρίς το δικαίωμα επανένταξης αφού η ρύθμιση έχει καταργηθεί με νόμο.
 
24-organic-life
 
Η μόνη δυνατότητα που θα υπάρχει μετά, θα είναι ή για 12 δόσεις ή η διαδικασία του εξωδικαστικού Νόμου.
 
Επίσης από 1.1.2018 πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με το θέμα αυτό καθώς, για να διατηρήσει ο φορολογούμενος τη ρύθμιση των 100 δόσεων, θα πρέπει να εξοφλεί ή να ρυθμίζει εμπρόθεσμα, πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες, όλες τις νέες οφειλές που θα προκύπτουν.
 
Στην περίπτωση που καταστεί αδυναμία πληρωμής, τότε πριν ακόμα αλλάξει ο μήνας, θα πρέπει να ρυθμιστούν όλες οι οφειλές, διαφορετικά θα χαθεί η ρύθμιση των 100 δόσεων.
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.