Διαφήμιση
Εθαψαν από λάθος ζωντανή γυναίκα. Για 10 ημέρες προσπαθούσε να βγει
Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 20:04
17-thaps
 
Συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο, η τραγική ιστορία της Rosangela Almeida η οποία θάφτηκε από λάθος ζωντανή και πάλευε για 10 ημέρες να βγει στην επιφάνεια.
 
Η άτυχη Βραζιλιάνα, Rosangela Almeida dos Santos ήταν ζωντανή στον τάφο και προσπάθησε μάταια να βγει μέχρι που πέθανε στο φέρετρο. Ντόπιοι ανέφεραν ότι άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε τον τάφο την περασμένη Παρασκευή. Αλλά δεν πρόλαβαν, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.
 
Η 37χρονη γυναίκα είχε δηλωθεί νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα η οικογένειά της έκανε την κηδεία της. Μετά από περίπου 10 μέρες ωστόσο γείτονες της περιοχής που βρίσκεται το νεκροταφείο ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο.
 
24-organic-life
 
Όταν οι ντόπιοι άνοιξαν τον τάφο και αφαίρεσαν το καπάκι από το φέρετρο αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα: Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο.
 
Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

 Περισσότερα ενδιαφέροντα...

 

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.