Ακυρώθηκε η απόφαση που απαγόρευε την προσέγγιση και αγκυροβολία σκαφών στην Τζιά |
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 14:44 |
![]() Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του λιμενάρχη Λαυρίου, ο οποίος είχε τη φαεινέστατη ιδέα, να απαγορεύσει την προσέγγιση και αγκυροβολία σκαφών στις ακτές της Τζιάς, σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων !!!
Σε μια χώρα δηλαδή, που βρέχεται από θάλασσα, με μεγάλη ναυτική παράδοση, ο λιμενάρχης θεώρησε σκόπιμο, πως αντί να προωθήσουμε το ναυτικό τουρισμό, οφείλουμε να τον πολεμήσουμε, απαγορεύοντας την πρόσβαση στις παραλίες της Τζιάς.
![]() Να πάει δηλαδή με τη βαρκούλα ή το σκάφος του μια οικογένεια στην Τζιά και να χρειαστεί να κολυμπάει 300 μέτρα, για να βγει στην ακρογιαλιά.
Και εντάξει, εάν είσαι πρωταθλητής στην κολύμβηση, θα τα καταφέρεις να βγεις. Οι υπόλοιποι και κυρίως τα μικρά παιδιά, θα έπρεπε, να πνίγονται στην προσπάθεια τους ;
Ευτυχώς ύστερα από τη δημοσιότητα, την κατακραυγή και την παρέμβαση ακόμα και κυβερνητικών υπουργών, νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια, ακύρωσε την προηγούμενη.
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;
|