Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 εκατ. δίνει ο δισεκατομμυριούχος Στέλιος Χατζηιωάννου σε όποιον δώσει πληροφορίες για ακύρωση 100 αεροπλάνων Airbus για την Easy jet
Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 17:55
15-xatziioannou 
 
5 εκατ. δίνει ο δισεκατομμυριούχος Στέλιος Χατζηιωάννου σε όποιον δώσει πληροφορίες για ακύρωση 100 αεροπλάνων Airbus για την Easy jet
 
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της αεροπορικής εταιρείας EasyJet, προσφέρει αμοιβή πέντε εκατομμυρίων λιρών σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να ακυρώσουν την παραγγελία περισσότερων από 100 νέων αεροπλάνων Airbus, σύμφωνα με την Telegraph.
 
organic-life
  
 
Η τεράστια αυτή αμοιβή είναι η τελευταία κίνηση του Κύπριου επιχειρηματία στη μάχη που μαίνεται μεταξύ της διοίκησης της EasyJet. Ο Χατζηιωάννου ουσιαστικά θέλει να ακυρώσει η εταιρεία την παραγγελία πάνω από 100 αεροσκαφών τύπου Α380 της Airbus, που θα κοστίσουν στην εταιρεία 4,5 δισ. λίρες, σε μια περίοδο όπου κλάδος των αεροπορικών εταιρειών έχει περιέλθει σε δεινή θέση.
 
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος θέλει να ακυρώσει την παραγγελία, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα για την επιβίωση των αερογραμμών εν μέσω κορωνοϊού.
 
Σε ανοιχτή επιστολή ο Σερ Στέλιος αναφέρει ότι προτίθεται να δώσει αμοιβή μέχρι και πέντε εκατομμύρια λίρες σε όποιον δώσει σημαντικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ακύρωση της παραγγελίας.
 
balloon-tsantes
 
 
Ζητάει πληροφορίες από νυν και πρώην εργαζομένους της εταιρίας ή οποιονδήποτε γνωρίζει έαν έγινε κάτι ύποπτο με τις συμφωνίες της EasyJet με την Airbus.
 
Η προσφορά αφορά και σε άτομα εκτός εταιρείας, με τον Κύπριος επιχειρηματία να προσβλέπει σε πληροφορίες από προμηθευτές της εταιρίας, υπαλλήλους της Airbus καθώς και σε επενδυτές και δικηγόρους.
 
Να σημειωθεί ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας έχει τον έλεγχο του 34% της εταιρείας, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ όλων των ιδιοκτητών της EasyJet.
 
Συγκαλεί έκτακτες συνελεύσεις και απειλεί να αποπέμψει σταδιακά όλα τα διευθυντικά στελέχη προκειμένου να ακυρώσει η εταιρεία παραγγελία. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένεται νέα έκτακτη συνέλευση την Παρασκευή, όπου θα γίνει ληφθούν αποφάσεις για τέσσερις από αυτούς τους διευθυντές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.