Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επιστρέφει ο Μαρινάκης τα 1,1 εκατ. ευρώ για το Μένουμε Σπίτι ύστερα από την αποκάλυψη του κυβερνητικού σκανδάλου
Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 21:29
09-marinakis 
 
Υστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου, με τη δημοσίευση της λίστας για τα χρήματα που μοίρασε η κυβέρνηση σε επιλεγμένα ΜΜΕ, ώστε να εξασφαλίσει την εύνοια τους, με πρόσχημα τη καμπάνια του κορονοϊού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ομίλου Alter Ego Media,  δήλωσε πως επέστρεψε τα χρήματα στην κυβέρνηση, αφήνοντας μάλιστα αιχμές...
 
Στον όμιλο Alter Ego Media, ανήκουν «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», το «MEGA» και το in.gr
 
Το συνολικά χρήματα που έλαβε και επιστρέφει ο Μαρινάκης, ανέρχεται στο αστρονομικό ποσόν Του 1.116.206,00 € και αναλύονται όπως παρακάτω:
In.gr:             313.720,00 €
Mega:            470.526,06 €
Megatv.com:     21.080,00 €
TA NEA:           78.120,00 €
Tanea.gr:          79.360,00 €
BHMA:            119.040,00 €
Tovima.gr:        79.360,00 €
…………………………………………………….
ΣΥΝΟΛΟ:     1.116.206,00 €
 
 
organic-life
 
Εδώ να υπογραμμίσουμε, πως ο ανταγωνιστής του Μαρινάκη ο Αλαφούζος, μόνο από το ΣΚΑΙ ( ραδιόφωνο, τηλεόραση, web ), έλαβε 1.272.135,00 €, ενώ χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό κανάλι Αλαφούζου έλαβε τα διπλάσια από αυτό του Μαρινάκη.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού.
.............................................................
Δείτε ακόμα:
 
Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων.
 
 
Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.
 
Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.
 
Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.
 
H ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.