Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ψέματα έλεγε η ΕΛ.ΑΣ πως δε φύλαγε τον Φουρθιώτη. Τώρα αποσύρει τους 14 αστυνομικούς και τα 9 περιπολικά
Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 14:35
24-fourthiotis-filaxsi-1
 
Ψέματα έλεγε η ΕΛ.ΑΣ πως δε φύλαγε τον Φουρθιώτη. Τώρα αποσύρει τους 14 αστυνομικούς και τα 9 περιπολικά
 
Οργή προκαλούν τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι με ανακοίνωση τους στις 24/03/2021 διέψευδαν τα δημοσιεύματα, πως έχει διατεθεί αστυνομική δύναμη για τη φύλαξη Φουρθιώτη.
 
 
organic-life
 
Αραγε εάν λένε τόσο ξεδιάντροπα ψέματα, για μια τόσο απλή υπόθεση, η οποία μάλιστα είναι εύκολο να αποδειχτεί, φανταστείτε πόσο μας παραμυθιάζουν, για άλλα σοβαρά ζητήματα, όπως για παράδειγμα σε καταγγελίες αστυνομικής βίας και βασανισμού πολιτών.
 
Συγκεκριμένα, ο Χρυσοχοΐδης, διέταξε την αποχώρηση των αστυνομικών του Φουρθιώτη την ώρα που η ΓΑΔΑ έλεγε ότι δεν είχε διατεθεί φρουρά στον παρουσιαστή
 
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατάφερε να διαψεύσει τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς ανακοίνωσε ότι με «παρέμβασή του» αποσύρονται οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη του παρουσιαστή.  
 
Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η ΓΑΔΑ μόλις την περασμένη Τετάρτη, στις 24 Μαρτίου, με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι τα «περί φύλαξης δημοσιογράφων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
 
 
Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την «παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη».
 
Μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσοι και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε Παύλο Πολάκη, Κώστα Βαξεβάνη και στους αστυνομικούς που είχαν αποκαλύψει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης έχει φρουρά.
.............................................................
Δείτε ακόμα:

Νωρίτερα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ζητούσε απαντήσεις από την κυβέρνηση.
 
«Όσα αποκαλύπτονται για τον κ. Φουρθιώτη προκαλούν πολλά ερωτηματικά και απαιτείται άμεση απάντηση τόσο από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο και από την φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.
 
Συγκεκριμένα κύριοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε:
Ισχύει ότι έχουν παραχωρηθεί 14 αστυνομικοί για φύλαξη του κ. Φουρθιώτη και μάλιστα στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής με καθημερινές κλοπές, με υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα σε βαθμό που να μην βγαίνουν ούτε οι τυπικές βάρδιες;

Ισχύει ότι του έχουν παραχωρηθεί 2 θωρακισμένα αυτοκίνητα;

Ποιος και γιατί από την πολιτική ή φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως καταγγέλλεται, έχει εγκρίνει φύλαξη για τον γνωστό Μένιο Φουρθιώτη, με αριθμό ρεκόρ 14 αστυνομικών και 2 θωρακισμένα αυτοκίνητα, για ποιόν λόγο και με ποια κριτήρια εγκρίθηκε;

Γιατί παρά τη σκληρά επικριτική ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων συνεχίζεται η φύλαξή του;

Ποιος του παρέχει αυτή τη σκανδαλώδη προστασία και την απαράδεκτη συμπεριφορά επιτρέποντας τη σύλληψη φωτορεπόρτερ που έκανε τη δουλειά του και μηνύσεις σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσιογράφους, σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ακόμη και σε αστυνομικούς;
 
Τελικά, τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον κ. Φουρθιώτη;
 
Περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις.
 
Και επειδή ως συνήθως δεν τις δίνετε θα υποχρεωθείτε να τις δώσετε μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.