Διαφήμιση
Είναι αλήθεια πως η κατανάλωση νερού κάνει καλό στην επιδερμίδα ;
 
15-nero-derma 
 
Η άφθονη κατανάλωση νερού κάνει πιο όμορφο το δέρμα; Αυτή η ερώτηση κατά καιρούς έχει απασχολήσει πολύ κόσμο, κυρίως λόγω των ευεργετικών αποτελεσμάτων που έχει το νερό στην υγεία. Ισχύει όμως αυτό και για την επιδερμίδα ;
 
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, όχι! Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες του Βρετανικού Ιδρύματος για τη Διατροφή, το νερό κάνει καλό, αλλά δεν είναι καθοριστικό για την όψη της επιδερμίδας.
 
Αυτό που παίζει αντιθέτως καθοριστικό ρόλο είναι μία διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, και κυρίως σε βιταμίνες C και E, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην υγεία και τη λάμψη του δέρματος το κόψιμο του τσιγάρου και η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο.
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.