Διαφήμιση
Το ιδανικό μακιγιάζ για σένα που φοράς γυαλιά
8-makigiaz-gialia
 
Αν πιστεύεις πως τέλειο μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας δεν πάνε μαζί, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.
 
Γιατί δηλαδή να κουράζουμε τα μάτια μας συνέχεια με φακούς επαφής και να μην φοράμε τα γυαλιά μυωπίας μας στις βραδινές μας εξόδους;
 
4 tips είναι αρκετά για να σε κάνουν να ανοίξεις την θήκη των γυαλιών σου και να τα φορέσεις! Άλλωστε η ομορφιά σου δεν χάνεται με ένα αξεσουάρ…!
 
organic-life
 
Τι γυαλιά να προτιμήσεις
Προτίμησε μεγάλα με τετράγωνο σχήμα γυαλιά, καθώς έτσι θα φανεί ξεκάθαρα όχι μόνο το μακιγιάζ που θα κάνεις αλλά και το σχήμα των ματιών σου. Άλλωστε τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι πολύ της μόδας!
 
Τόνισε τα χείλη σου
Σύμφωνα με το joytv.gr, το κόκκινο κραγιόν πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα, ακόμα και αν φοράς τα γυαλιά του John Lennon.
 
Ειδικά αν έχεις σαρκώδη χείλη ο συνδυασμός κόκκινου κραγιόν και γυαλιά μυωπίας είναι πολύ σέξι! Κι όμως, δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!
 
 
 
Μην βάλεις ίδια απόχρωση σκιάς με το σκελετό των γυαλιών σου
Ο λόγος; Αν παραδείγματος χάριν έχεις μαύρο σκελετό και κάνεις smokey-eye look, τότε όχι μόνο δεν θα ξεχωρίζει το βάψιμο από τα γυαλιά σου, αλλά θα είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα καθώς πιο πολύ θα φαίνεται η σκιά παρά τα μάτια σου.
 
Μην ξεχάσεις το concealer
Ο λόγος που χρειάζεται να φοράς πάντα αρκετό concealer είναι γιατί ο φακός από τα γυαλιά σου μπορεί να δημιουργήσει σκιά στη περιοχή των ματιών σου, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως έχεις μαύρους κύκλους χωρίς να έχεις-ή να έχεις τόσο έντονους.
 

 

Περισσότερα από την ενότητα ομορφιά

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.