Διαφήμιση
Μύθοι και αλήθειες γύρω από την ομορφιά
18-mithoi
 
Στην προσπάθειά σου να δείχνεις όσο το δυνατόν περισσότερο όμορφη και λαμπερή, σίγουρα έχεις ακούσει διάφορες φήμες, οι οποίες αναρωτιέσαι εάν βασίζονται στην πραγματικότητα ή όχι.
 
Σου ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πιο κάτω δύο σημαντικούς μύθους γύρω από την ομορφιά που πρέπει να έχεις υπόψη σου, καθώς και δύο σημαντικές αλήθειες που δεν πρέπει να αγνοείς!
 
organic-life
 
Μύθος
Σύμφωνα με το kathimerini.com.cy, είναι μύθος ότι η ήλιος εξαφανίζει τα σημάδια από τα σπυράκια. Στην πραγματικότητα, αυξάνει την παραγωγή λίπους των κυττάρων προκαλώντας ακμή.
 
Γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντική σε καθημερινή βάση η χρήση αντηλιακού με oil-free (μη λιπαρή) σύνθεση που θα προστατέψει την επιδερμίδα και θα τη βοηθήσει να επουλώσει τα σημάδια από τα σπυράκια.
 
 
 
Αλήθεια
Δεν πρέπει να βιάζεστε με την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε λίγη ποσότητα από το βαζάκι να την απλώσετε στις παλάμες σας και να τρίψετε τις παλάμες σας. Ζεσταίνοντας την κρέμα τη βοηθάτε να απλωθεί καλύτερα στην επιδερμίδα.
 
Μύθος
Τα καλλυντικά και τα πινέλα ζουν για πάντα! Όχι. Εάν παρατηρήσετε από την ημέρα που θα τα ανοίξετε έχουν κατά μέσο όρο 12 μήνες ζωής (αναγράφετε πάντα στο πίσω μέρος της συσκευασίας).
 
Επίσης, πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στα πινέλα. Έχει αποδειχθεί ότι είναι συχνά υπεύθυνα για την επανεμφάνιση του εφιάλτη της ακμής. Φροντίζετε να τα πλένετε με dettol συχνά και να μην τα μοιράζεστε με φίλες, καθώς και να τα αλλάζετε όταν περάσει περίπου ένας χρόνος.
 
Αλήθεια
Μη βιάζεστε στην αγορά των καλλυντικών σας. Η πιο σωστή κίνηση είναι να ζητήσετε δείγμα, να το πάρετε σπίτι και να τεστάρετε εάν πραγματικά σας ταιριάζει.
 

 

Περισσότερα από την ενότητα ομορφιά

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.