Διαφήμιση
Πώς να κάνεις face yoga;
24-Face-yoga
 
Είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό ώστε να αισθανόμαστε και να δείχνουμε νεότερες και πιο υγιείς!
 
Η face yoga είναι μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων γιόγκα, μασάζ, πιέσεων και χαλάρωσης αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού.
 
Όπως αναφέρεει το lifo.gr, είναι για όλους και είναι η μοναδική φυσική μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης.  
 
Σε ένα μάθημα face yoga εξασκούμε όλες τις μυϊκές ομάδες του προσώπου. Ας μην ξεχνάμε ότι το πρόσωπό μας έχει 57 μυς και αποκλειστικά 4 από τις 5 αισθήσεις μας.
 
Όσο οι μύες γίνονται πιο δυνατοί, το δέρμα που τους καλύπτει γίνεται πιο σφριγηλό, αποκτά ελαστικότητα και οι ρυτίδες ατονούν. Τα καλά νέα είναι ότι επειδή οι μύες είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι, γυμνάζονται πιο εύκολα.
 
organic-life
 
Με ποιον τρόπο συνδέονται οι συγκεκριμένες ασκήσεις προσώπου με τη γιόγκα;
Η γιόγκα, από τότε που δημιουργήθηκε, είχε πάντα ασκήσεις για το πρόσωπο. Περνώντας, όμως, στον δυτικό κόσμο, περιορίστηκε σε ασκήσεις για το σώμα.
 
Η ανάγκη, βέβαια, παρέμεινε, αφού το πρόσωπό μας χρειάζεται το μυϊκό του σύστημα να λειτουργεί για να μπορεί να παραμένει λαμπερό και σφριγηλό!
 
Άρα, αν κάποιος κάνει ένα μάθημα face yoga, θα καταλάβει ότι πρόκειται ακριβώς για τη ροή που ακολουθείται και στο σώμα: αναπνοές, διατατικές ασκήσεις και χαλάρωση.
 
 
Πώς μπορεί κανείς να γυμνάσει όλους τους μυς του προσώπου του;
Καταρχάς, η πιο άμεση γυμναστική των μυών γίνεται με τις εκφράσεις μας, το φαγητό και την ομιλία. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα, ότι εκφραζόμαστε επιδερμικά, όχι μυϊκά, και έχει τεράστια διαφορά.
 
Άρα, κάνουμε ασκήσεις με σκοπό να ενδυναμώσουμε τους μυς αλλά και να χτίσουμε την ελαστικότητά τους ώστε να μη δημιουργούνται επιδερμικές γραμμές έκφρασης. 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.