Διαφήμιση
Πώς θα επιλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου;
01-kapelo
 
Ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το καπέλο. Χαρίζει έξτρα πόντους στυλ, κάνει update σε κάθε basic σύνολό μας, ενώ μας προστατεύει παράλληλα.
 
Ναι, το καπέλο δε χρησιμεύει μόνο για λόγους μόδας, αλλά είναι αναγκαίο για να προστατεύσουμε το κεφάλι και την επιδερμίδα μας από τη ζέστη και το χρώμα των μαλλιών μας από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος.

Συχνά, όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν θέμα με το μέγεθος του καπέλου.

 

 
organic-life
 
Άλλοι δε δοκιμάζουν το καπέλο τη στιγμή της αγοράς και απλά το επιλέγουν, επειδή τους άρεσε, ενώ όσον αφορά τις online παραγγελίες, εκεί δεν υπάρχει επιλογή δοκιμής και όλες τα βρίσκουμε κάπως… «σκούρα» τα πράγματα.
 
Το αποτέλεσμα; Να έχουμε στην κατοχή μας ένα κομψό καπέλο που δε θα φορέσουμε ποτέ, γιατί πολύ απλά δε χωράει στο κεφάλι μας. Ή και το αντίθετο. Επιπλέει πάνω σε αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι για να διαλέξεις το σωστό μέγεθος καπέλου πρέπει να ακολουθήσεις μερικά tips, τα οποία είναι εγγύηση και δε θα σε αφήσουν παραπονεμένη.
 
    
Πρέπει, κυρίως, να γνωρίζεις την περιφέρεια του κεφαλιού σου, αλλά και μερικά ακόμη μυστικά, τα οποία σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν στην επόμενη παραγγελία σου.
 
Όπως αναφέρει το queen.gr, το σωστό νούμερο είναι το νούμερο που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δε χρειάζεται να πάρεις ένα απόλυτα εφαρμοστό και στενό καπέλο, που θα σε καταπιέζει. Ίσως ένα λίγο μεγαλύτερο να σε κάνει να νιώθεις καλά μέσα σε αυτό.
 
Αρχικά, μέτρησε την περιφέρεια του κεφαλιού σου. Πάρε μία μεζούρα και μέτρησε περιμετρικά το κεφάλι. Η μεζούρα θα πρέπει να είναι τοποθετημένη στο μέσον του μετώπου σου και ακριβώς πάνω από τα αυτιά.
 
Κράτησε τη μεζούρα σταθερή, αλλά όχι πολύ σφιχτά. Αν είσαι ανάμεσα σε δύο μεγέθη τότε θα πρέπει να επιλέξεις το μεγαλύτερο.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.