Διαφήμιση
Tips που θα πάνε την αλογοουρά σου σε άλλο level
02-alogooura
 
Είναι καλοκαίρι και δεν μπορείς να αφήνεις τα μαλλιά σου συνεχώς κάτω γιατί ιδρώνεις.
 
Γι' αυτό κάνεις μια διαχρονική αλογοουρά αλλά θέλεις κάτι για να γίνει πιο παιχνιδιάρικη. Ακολούθησε αυτά τα tips που σου δίνουμε και θα πάνε την αλογοουρά σου σε άλλο level!
 
Η απλή και ταπεινή αλογοουρά είναι και θα είναι για πάντα η πιο all classic επιλογή για κάθε στιγμή, που δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου.
 
Καμία άλλη κουπ μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει κι αναδείξει τόσο γλύκα και δυναμισμό μαζί.
 
Το ότι συνεχίζει δε να υποστηρίζεται από εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη με διαφορετικό στυλ και ματιά, δείχνει ότι είναι ένα beauty statement.
 
Η αλογοουρά ξεκάθαρα ταιριάζει σε όλες. Αρκεί να έχεις μακριά μαλλιά και να δοκιμάσεις διάφορα στυλ της μέχρι να βρεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα.
 
Aυτό που κάνει κάθε είδους και στυλ αλογοουράς να πρωταγωνιστεί πάρα πολλές δεκαετίες τώρα είναι ότι επιτρέπει στο πρόσωπο έτσι απλά να φανεί ή καλύτερα να αναδειχθεί.
 
organic-life
 
H τέλεια
Αυτή η αλογοουρά είναι η απόλυτη τάση της θηλυκότητας. Είναι μια πρόσκληση στον αισθησιασμό, ειδικά όταν συνδυάζεται και με το ανάλογο ντύσιμο.
 
Όσο πιο ψηλά είναι τόσο πιο σέξι θεωρείται. Όσο πιο σφιχτή, τόσο πιο δυναμική. Θέλει κάποια δεξιοτεχνία για να γίνει τέλεια. Και οπωσδήποτε θέλει πολύ μακριά μαλλιά και υγιή τρίχα.
 
Η ανεπιτήδευτη
Για να πετύχεις αυτή τη hot και sexy αλογοουρά δεν έχεις παρά να τραβήξεις πίσω τα μαλλιά σου – όπως μπορείς – χωρίς να δώσεις και ιδιαίτερη σημασία στα απείθαρχα τσουλούφια που ξεφεύγουν γύρω από το πρόσωπο.
 
Η χαμηλοβλεπούσα
Το να οδηγηθείς σ’ αυτή την τακτοποιημένη χαμηλή αλογοουρά (που απλά τραβάς πίσω και κάτω) σημειολογικά σημαίνει ότι θέλεις κάπως να ενισχύσεις τη φήμη της κομψής και γοητευτικής περσόνας, που κρατάει καλά φυλαγμένα μυστικά λάμψης για ώρες ανάγκης.
 
Εδώ το αξεσουάρ που θα επιλέξεις να τοποθετήσεις περίτεχνα θα κάνει όλη τη διαφορά.
 
    
Η διπλανή
Αυτή η επιλογή σου σε οδηγεί αυτόματα σε μια leader θέση για το νάζι σου. Κατακτάει συνήθως τα νεότερα κορίτσια της παρέας και φοριέται κυρίως πρωινά με φαρδιά τζην και λίγο ρουζ στα ζυγωματικά.
 
Δε χρειάζεται τίποτα φοβερό για να γίνει, μόνο να τραβήξεις όλα τα μαλλιά σου στο πλάι. Το δεξιά ή αριστερά έχει να κάνει με το δικό σου τέλειο προφίλ.
 
Πώς να πετύχεις την πιο ωραία αλογοουρά με όγκο για το καλοκαίρι!
Ζηλεύεις τις πλούσιες, αεράτες και «γεμάτες» αλογοουρές και δεν μπορείς να μη σκέφτεσαι πόσο αδύναμη και άψυχη φαίνεται συγκριτικά η δική σου.
 
Σταμάτα να ζηλεύεις και άρχισε να καμαρώνεις – τη δική σου, πιο πλούσια από ποτέ, αλογοουρά που θα φτιάξεις ακολουθώντας τις συμβουλές μας!
 
Ανασήκωσέ την
Σύμφωνα με το youweekly.gr, ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σου «πέφτει» γρήγορα. Αντιμετώπισέ το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια.
 
Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σου το απαραίτητο lifting! Μπορείς επίσης να τη στερεώσεις πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσεις περισσότερο αέρα.
 
Κάνε τη διπλή
Ή μπορείς να κάνεις διπλή την αλογοουρά σου. Μοίρασε τα μαλλιά σου σε δύο παράλληλα μέρη. Πιάσε ψηλά το ένα κομμάτι και μετά πιάσε και το κάτω.
 
Η πρώτη αλογοουρά θα πέφτει πάνω από τη δεύτερη, καλύπτοντάς την και δίνοντας την εντύπωση μιας πιο μακριάς, πιο γεμάτης αλογοουράς.
 
Φούντωσε τα μαλλιά σου
Το να κρεπάρεις την αλογοουρά με μια χτένα για να προσθέσεις όγκο είναι κάτι που μπορεί να κάνεις έτσι κι αλλιώς, αν όμως κρεπάρεις μόνο το επάνω μέρος της, ο όγκος δεν θα κρατήσει πολύ.
 
Τι να κάνεις; Μοίρασε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη (ναι, ακόμη και η πιο λεπτή αλογοουρά μπορεί να χωριστεί στα τρία) και κρέπαρε κάθε τούφα χωριστά με μια χτένα με πυκνά δόντια. Δεν έχεις τέτοια χτένα; Βάλε ένα μίνι κλάμερ κάτω από την πάνω πάνω τούφα της αλογοουράς!
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.